بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
جمعه ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 03
کد خبر: ۶۰۵۹۳
تاریخ انتشار: ۱۱ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۰:۰۴
«قرار بود هفته اول فروردین ماه حدود 200 نفر از ایران به کرواسی بروند. مجری تور پیش‌بینی می‌کرد دست‌کم نیمی از متقاضیان این تور ویزا بگیرند، اما سفارت کرواسی برای هیچ یک از این مسافران ویزا صادر نکرد. قضیه کمی بودار بود!»
تدبیر24:این مطلب را «مهدی عنبر»، معاون گردشگری استان تهران به خبرنگار گردشگری ایسنا گفت و افزود: از وقتی در جریان این تور قرار گرفتیم، این احتمال داده شد مسافرانی که با این تور به کرواسی می‌روند دیگر به ایران برنگردند؛ چون این کشور مرز شینگن است، ضمن آنکه بهار اصلا فصل مناسبی برای سفر به آنجا نیست، چون هوای بسیار سردی دارد؛ از طرف دیگر چرا باید پنج شش میلیون تومان بدهند و به کرواسی بروند، در حالیکه با همین پول مقصد مناسب‌تر دیگری را در این فصل می‌توانستند انتخاب کنند.

وی ادامه داد: با وجود چنین احتمالاتی پیش از شروع تور، مجری را خواستیم تا اقدامات انجام شده و قراردادهایش را با هتل‌ها و شرکت‌های هواپیمایی در کرواسی ارائه دهد که آن زمان پیش‌بینی می‌کرد از 120 مسافر تور اول، حدود 70 نفر به دریافت ویزا موفق شوند، تور دوم هم 120 نفر مسافر داشت که قرار بود هفتم فروردین ماه برگزار شود، اما هیچ‌یک موفق نشدند از سفارت کرواسی ویزا بگیرند. در پیگیری‌های بعدی، آژانس مذکور صحت این موضوع را تایید کرد.

«عنبر» افزود: طبق ضوابط اگر آژانس موفق به دریافت ویزا نشده باشد، باید عین هزینه تور را به مسافر برگرداند. مجری تور گفته که تا کنون غیر از 12 نفر، با بقیه مسافران تورِ کنسل شده‌ی کرواسی، تسویه حساب کرده است.

او تاکید کرد: در این مرحله برخوردی با آژانس مذکور نشده، اما به محض آنکه شکایتی از مسافران این تور بابت تسویه حساب نکردن دریافت شود، کمسیون رسیدگی به شکایات گردشگری استان تهران وارد عمل می‌شود و طبق ضابطه برخورد می‌کند.

معاون گردشگری تهران همچنین این احتمال را مطرح کرد که سفارت کرواسی با توجه به میانگین سنی مسافران به همان نتیجه‌گیری معاونت گردشگری تهران رسیده باشد و گفت: شاید برای همین سفارتخانه ویزاها را صادر نکرده، چون احتمال می‌داده مسافران ایرانی تور قرار نیست برگردند. مجری تور هم قبلا گفته بود، سفارت کرواسی درخواست ویزای مسافران مجرد را تایید نکرده است.

«عنبر» همچنین توضیح داد: اگر مسافری به کشور برنگردد، از لحاظ فنی مسوولیتی متوجه سازمان میراث فرهنگی و گردشگری نیست، چون هیچ قانونی و ضوابطی برای برخورد با آژانس عامل این جریان تعریف نشده است. اصلا مشخص نیست در چنین مواقعی کدام نهاد و سازمان باید وارد عمل شود و چه برخوردی باید داشته باشد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها