بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
شنبه ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 04
کد خبر: ۶۰۶۳۶
تاریخ انتشار: ۱۲ فروردين ۱۳۹۵ - ۰۹:۳۵
دکتر رحمانی فضلی وزیر کشور در بخشنامه ای به استانداران، روند ساماندهی اجرای برنامه های مصوب ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی را به نمایندگان عالی دولت در استان ها ابلاغ کرد.
 
تدبیر24 : به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور متن کامل بخشنامه به شرح است:
استانداران محترم سراسر کشور
سلام علیکم
با امعان نظر به نامگذاری سال جاری تحت عنوان « اقتصاد مقاومتی ، اقدام و عمل» از سوی مقام معظم رهبری و در راستای اجرایی شدن اهداف وسیاست های کلی اقتصاد مقاومتی، ابلاغی معظم له و پیرو نامه های شماره154108 مورخ 28/12/92 ،شماره 89279 مورخ7/7/1394،شماره 111034 مورخ 23/8/1394 و شماره 145938 مورخ 3/11/1394 و ضرورت تدوین برنامه های عملیاتی استانی متناسب با برنامه های مصوب ملی واقدام در خصوص اجرای برنامه ها، طرحها وپروژه های مصوب ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی،لازم است به منظور تحقق شایسته برنامه های تدوین شده و نیل به اهداف سیاستهای ابلاغی،برنامه ها و اقدامات ذیل را در دستور کار قرار داده وگزارش اقدامات بصورت ماهانه به دبیر خانه ستاد ملی و معاونت هماهنگی امور اقتصادی وتوسعه منطقه ای این وزارت خانه ارائه شود.
1- بر اساس بند اول تصویب نامه شماره 85001/ت52442هـ مورخ 31/6/1394 هیات محترم وزیران تمامی استانداران موظفندشخصاً نسبت به فعال سازی و برگزاری جلسات ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان با حضور مدیران دستگاههای اجرایی متناظر با اعضای ستاد ملی اقدام نمایند.
2- فعال نمودن دبیرخانه ستاد استانی در سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان بمنظور انجام امور دبیرخانه ای ستاد ،هماهنگی اداری و تهیه دستور جلسات،ثبت و ضبط مذاکرات و تصمیمات ،گزارش گیری ،پایش و نظارت ،اطلاع رسانی و... با مسئولیت رئیس سازمان.
3- دعوت از سایر مدیران و نمایندگان بخش خصوصی برای حضور در ستاد استان در صورت نیاز و با تشخیص رییس ستاد استان.
4- برگزاری جلسات ستاد هر 15 روز یکبار و ارائه گزارش نتایج اقدامات در پایان هر ماه به دبیرخانه ستاد ملی و معانت هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه ای در قالب منشور پروژه«نظام یکپارچه پیشبرد و پایش اقتصاد مقاومتی(نیپا)»
5- انتظار می رود اقدامات استانها هماهنگ و در قالب برنامه های 12 گانه ملی،طرح ها و پروژه های مصوب ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی باشد .
6- تشکیل کارگروه های استانی ذیل ستاد استان متناظر با کارگروه های برنامه های ملی به منظور پیگیری اهداف و برنامه های تدوین شده.
7- اهتمام جدی درخصوص تهیه برشهای استانی پروژه های مصوب ملی با هماهنگی دبیرخانه ستاد مرکزی و دبیرخانه کارگروه های برنامه های ملی مصوب حداکثر تا پایان اردیبهشت ماه و شروع فرایند اجرایی برنامه ها،طرح ها و پروژه ها.
8- پایش مستمر شاخص های کلیدی تعیین شده برای وضعیت مطلوب در مقاطع (2)،(5) و (10) ساله
به پیوست این ابلاغ، منشور پروژه«نظام یکپارچه پیشبرد و پایش اقتصاد مقاومتی(نیپا)» وعناوین برنامه های ملی و دستگاه مسئول هر کدام از برنامه ارسال می شود.
مطالب مرتبط
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها