بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
جمعه ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 03
کد خبر: ۶۰۹۰۱
تاریخ انتشار: ۱۷ فروردين ۱۳۹۵ - ۰۶:۲۵
ابراهیم اصغرزاده:
تدبیر24 :نماینده مجلس سوم گفت: «با توجه به آرای مردم در انتخابات مجلس، انتظار می‌رود مجلس آینده بر مدار اعتدال و عقلانیت پیش رود و تصمیم‌گیری‌ها و مصوباتش بر اساس عقلانیت باشد نه شعار و احساسات. در مجلس گذشته متأسفانه شاهد بودیم برخی تندرو‌ها از مدار عقلانیت خارج شده بودند». ابراهیم اصغرزاده در گفت‌وگو با «انتخاب» با اشاره به ایجاد شکاف عمیق میان اصولگرایان معتدل و سنتی با تندروها  گفت: «یکی از نتایجی که در انتخابات مجلس مشاهده کردیم، فاصله‌گیری بیشتر اصولگرایان معتدل و سنتی از تندروها بود. در واقع  بخش‌های عقلانی و معتدل اصولگرایان که به ارزش‌های دینی و انقلابی اهمیت می‌دهند، خط خود را از تندروها جدا کردند». اصغرزاده ادامه داد: «اصولگرایان سنتی و معتدل و چهره شاخص آنان علی‌لاریجانی، خیلی وقت است که راه خود را از تندروها جدا کرده‌اند. در این انتخابات این شکاف عمیق به صورت روشن‌تر خود را نشان داد». این فعال سیاسی اصلاح‌طلب با اشاره به اینکه اعتدال جریان اصلی مجلس دهم است، گفت: «جریان اعتدالی در مجلس آینده می‌تواند توازن را در مجلس برقرار کند. برخی از تندروها می‌خواهند بین اصلاح‌طلبان و اعتدالیون تفرقه بیندازند اما تحلیل بنده این است که با توجه به تجربه موفق در انتخابات ٩٢ و همین انتخابات اخیر مجلس، ایجاد تفرقه بین اصلاح‌طلبان و اعتدالیون نتیجه نخواهد داشت». او اضافه کرد: «اصلاح‌طلبان و اعتدالیون در جریان انتخابات به هم نزدیک شدند و در مجلس آینده این نزدیکی ادامه می‌یابد. در آینده نیز عملکرد دولت روحانی می‌تواند به اصلاح‌طلبان و اعتدالیون کمک کند که بدنه اجتماعی را بیشتر به خود نزدیک کنند».
لزوم همكاري اصلاح‌طلبان و اعتدالگرايان
این فعال سیاسی اصلاح‌طلب با اشاره به همراهی مجلس آینده با دولت برای رفع مشکلات گفت: «میان اصلاح‌طلبان و اعتدالیون باید همکاری وجود داشته باشد. چون درحال‌حاضر دولت روحانی از طرف تندروها تحت فشار است و باید از او جلوی تندروها دفاع کرد. البته در این بین خود دولت روحانی هم باید فعالانه‌تر و بهتر کار کند».
 او با اشاره به مشکلات معیشتی مردم در حوزه اقتصادی بر ضرورت توجه بیشتر دولت در این زمینه تأکید کرد و گفت: «توجه دولت به برجام و رابطه مثبت با جهان امر ضروری است، اما دولت در حوزه خارجی غرق شده است. باید به مسائل داخلی هم توجه بیشتری کند». اصغرزاده با اشاره به سیاست خارجی دولت روحانی، خروج از انزوا و انفعال را لازم دانست و گفت: «دولت می‌تواند با حفظ عزت و احترام و درنظرگرفتن منافع ملی و استراتژی امنیت ملی، رابطه و گفت‌وگوی متقابل با تمام کشورها را به منظور ارتقای منزلت و تأمین منافع کشور در سطح منطقه و جهان در نظر بگیرد».
 او افزود: «به هر صورت تاکنون تیم دیپلماسی دولت یازدهم توانسته است رابطه ایران با دنیا را ترمیم کند. دولت روحانی و تیم دیپلماسی آن تاکنون در این زمینه خوب عمل کرده است اما برخی از تندروها می‌خواهند به دستاوردهای برجام ضربه زده و به آن آسیب وارد کنند و علیه دولت به بهانه‌های مختلف کارشکنی و تبلیغات منفی می‌کنند تا در نهایت مردم را از دولت ناامید کنند».

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها