بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
جمعه ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 03
کد خبر: ۶۲۴۶۴
تاریخ انتشار: ۱۱ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۰۸:۱۱
تدبیر24 :اگر از بیماری اضطراب رنج می‌برید، یا حضور در یك جمع شلوغ آزارتان می‌دهد، شاید با خوردن ترشی كمی از اضطرابتان كاسته شود.

اگر از بیماری اضطراب رنج می‌برید، یا حضور در یك جمع شلوغ آزارتان می‌دهد، شاید با خوردن ترشی كمی از اضطرابتان كاسته شود.

تاثیر مصرف ترشی در كاهش اضطراب

محققان در ایالت ویرجینیای آمریكا تمامی غذاهای مصرفی افزون بر 700 دانشجو را برای یك ماه زیر نظر گرفتند و علاوه بر آن، میزان ورزش و تحرك روزانه و اندازه مصرف سبزی و میوه‌ در رژیم غذایی این دانشجویان را هم بررسی كردند.

نتایج تحقیق نشان ‌داد كه دانشجویانی كه غذاهای تخمیری (مثل ترشیجات) بیشتری در رژیم غذایی‌شان داشتند، از اضطراب، به‌ویژه اضطراب اجتماعی كمتری رنج می‌برند.

رابطه معكوس بین مصرف ترشیجات و اضطراب به ‌ویژه در افرادی كه از روان‌رنجوری (نوعی اختلال روانی كه باعث ضعف در تصمیم‌گیری‌ می‌شود) رنج می‌بردند، بیشتر است.

دكتر ماتیو هیلیمایر، یكی از محققان این آزمایش می‌گوید كه احتمالا پروبیوتیك‌های موجود در ترشیجات، محیط احشای داخلی‌ را تغییر می‌دهند، به‌طوری كه از میزان اضطراب افراد كم می‌كند.

این تحقیق كه نتایج آن در مجله علمی سایكتری ریسرچ منتشر شد، نشان می‌دهد كه میزان اضطراب افرادی كه معمولا دچار اضطراب ناشی از حضور در جمع می‌شوند،‌ با مصرف ترشیجاتی كه حاوی پروبیوتیك هستند، كم می‌شود.

میزان تحقیقاتی كه تاثیر باكتری‌ها(موجود در غذاها) بر مغز و همینطور خلق و خوی افراد را ثابت می‌كنند، رو به افزایش است.

در تحقیقی كه در دانشگاه مك مستر كانادا انجام شد، محققان دریافتند كه یك پروبیوتیك خاص به نام Bifidobacterium longum در عادی كردن رفتار بیماران مبتلا به اضطراب موثر است. در این تحقیق نشان داده شد كه چطور التهاب داخلی بدن می‌تواند بر سیستم عصبی اثر بگذارد و باعث به‌وجود آمدن اضطراب در فرد شود.

در تحقیق دیگری نیز كه در كشور فرانسه انجام شد، در ضمن تایید یافته‌های محققان كانادایی و آمریكایی در زمینه تاثیر غذاها بر خلق و خوی افراد، مشخص شد كه یك پروبیوتیك دیگر به نام Lactobacillus helveticus از میزان فشارهای روانی، استرس، خشم و افسردگی كم می‌كند.

منبع: ایرنا
برچسب ها: تدبیر24 ، اضطراب
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها