بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
شنبه ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 04
کد خبر: ۶۲۹۷۰
تاریخ انتشار: ۱۸ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۱:۲۲
تدبیر24 : یاس زارعی- برخی روان شناسان و نظریه پردازان حوزه روانکاوی اجتماعی  از عشق و علاقه مندی تعریف های متفاوت و جالبی دارند.

اریک فروم نظریه پرداز آلمانی نگاهش به این مقوله بیانگر این است که عشق و علاقه مندی ترکیب چهار عنصر اصلی است.

این نظریه پرداز نخستین عامل علاقه مندی در روابط بین فردی را توجه تلقی می کند.
به اعتقاد وی عنصر مسئولیت دومین عنصر اساسی و پایه ای شکل دادن به عشق و علاقه مندی میان دو فرد است.

فروم نظریه پرداز در حوزه روانکاوی اجتماعی می گوید:احترام و معرفت نیز دو شاخه اصلی شکل گیری علاقه به شمار می رود.

او می گوید: هر جوشش علاقه و کشش و محبتی به طرف مقابل به معنای عشق ورزیدن نیست. بلکه این احساسات، بیشتر مواقع ناشی از تنهایی و کمبود برآورده شدن تمایلات است که منجر به ایجاد چنین کششی خواهند شد.

اما عاشقی از نگاه این نظریه پرداز آلمانی ابتدا به معنای توجه به فرد مقابل است. اینکه به او بیشتر از دیگرانی که در کنار ما هستند توجه کنیم  و البته در کنار آن، شامل احترام گذاشتن به فرد مورد توجه است.

ریشه لاتین احترام، از دیدن گرفته شده و در واقع احترام به این معناست که معشوق را همانطور که هست ببینیم و بپذیریم.

خواسته های او و تمایلاتش را در نظر بگیریم و سعی نکنیم او را به دلخواه خود محدود و منزوی کنیم و اما مسئولیت به این معناست که در برابر او احساس مسولیت کرده و کاری نکنیم که او و آینده او را به خطر بیندازیم.همچنین در جهت مثبت کارهایی را انجام دهیم که منجر به شکل گیری بهترین آینده برای او شود.

منبع:آستان

 
برچسب ها: تدبیر24 ، نظریه
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها