بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
شنبه ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 04
کد خبر: ۶۳۹۲۵
تاریخ انتشار: ۰۳ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۵:۳۰
تدبیر24 :به گزارش روز دوشنبه خبرنگار هنرهای تجسمی ایرنا،مجید ملانوروزی مدیر مرکز هنرهای تجسمی و سرپرست موزه هنرهای معاصر تهران در این مراسم با اشاره به ویژگی های پرویز کلانتری اظهار داشت: پرویز کلانتری نقاش ارزشمند ایرانی با آثار نقاشی و تصویرسازی هایش به قابلیت فرهنگ و هنر ایران افزود و از سویی عمده آثار او روایتگر سنت ها، معماری و فرهنگ بومی است که این مشخصه نقش و جایگاه ویژه تری به کلانتری در فرهنگ ما داده است.
وی در ادامه افزود: نقاشی از بناها و فضاهای سنتی و روستایی و کویرهای ایران و استفاده از کاهگل در این آثار بیانگر توجه و تمرکز او بر فرهنگ و مشخصه های بومی است و از این راه کلانتری زمینه ها و فرصت هایی را برای شناساندن فرهنگ و هنر ایران فراهم کرد. تصویرسازی ها و نقاشی های کلانتری مصداق ها و نمونه هایی از آثار مبتنی بر فرهنگ بومی هستند که در دنیای امروز با نگاه خلاقانه و نو بیان شده اند.
در ادامه علی مراد خانی معاون امور فرهنگی با اشاره به ویژگی های اخلاقی کلانتری گفت: ایشان هنرمندی مهربان ، صادق راستگو مودب و یک هنرمند بزرگ بود.
وی ادامه داد: ایشان عمر پربرکت خود را در مسیراعتلای هنر ایران عزیزصرف کردند وتصویری که پرویز کلانتری از ایران در آثار خویش به یادگار گذاشت نام او را با نام سرزمینش پیوند خواهد زد.
در ادامه مجید رجبی معمار مدیرعامل خانه هنرمندان گفت:کلانتری انسانی شریف و هنرمندی بزرگ که در این دیار به نقاش کویر شهره بود، پس از تحمل رنج بیماری، سرانجام هنرمندانه پرواز کرد و از میان ما رفت.
وی ادامه داد: او از میان ما رفت ولی نقاشی‌ ها، تصویرگری‌ ها و تابلوهای کاهگلی اش همیشه در یاد ها خواهد ماند.
پرویز کلانتری هنرمند معاصر ایران، پس از سکته مغزی که از آذر ماه سال 1393 داشت در بستر بیماری بود و شامگاه جمعه 31 اردیبهشت ماه در سن 85 سالگی و پس از تحمل یک دوره نقاهت طولانی پس از سکته مغزی درگذشت.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها