بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
جمعه ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 03
کد خبر: ۶۴۴۷۹
تاریخ انتشار: ۱۵ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۶:۰۰
تدبیر24 :دکترمحمدحسین سالاریان زاده در حاشیه بازدید از دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) منطقه کویر، اظهار کرد: تعداد پست های مورد نیاز واحدهای عملیاتی مجموعه تحت پوشش وزارت بهداشت را بعد از 25 سال بازنگری کرده و در این بازنگری تعداد را به حد معقولی که وظایف افزایش پیدا کرده نزدیک کردیم.

وی با اشاره به تفویض اختیارات، گفت: بسیاری از اموری که برای ستاد وزارتخانه امور جاری محسوب می شدند و برای دانشگاهها حکم تصمیم گیری را داشتند در حال انتقال است تا بتوانیم بخشی از وظایف خود را به حوزه های عملیاتی خود واگذار کنیم. این موضوع جزو وظایف قانونی محسوب می شود.

سالاریان زاده در ادامه تصریح کرد: در برنامه تحول نظام اداری کشور، ستادهای دستگاههای اجرایی باید بخشی از وظایف خود را به واحدهای سطح خود منتقل کنند که این کار را ما در آیین نامه های خود انجام دادیم.

رئیس مرکز توسعه مدیریت و تحول اداری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی همچنین اظهار داشت: بسیاری از پست های ما مثل پرستار، کارشناس فوریت پزشکی و کارشناس مراقبتهای بهداشتی درمانی از گذشته خالی از نیروی انسانی بودند که این مجوزها کمک شایانی کرد که بتوانیم نیرو جذب کنیم.

سالاریان زاده با بیان اینکه بازنگری تشکیلات و استانداردها، پست های جدید سازمانی را متناسب با کارهای جدید که در محیط مطرح شده ایجاد می کند، ادامه داد: برای اینکه پست های جدید بتوانند نیازهای جدید دستگاه را پوشش دهد در این بازبینی تشکیلاتی دیده شده که بخشی از آن ابلاغ شده و بخشی نیز به واحدهای عملیاتی ابلاغ می شود.

این مسئول وزارت بهداشت گفت: به طور متوسط از نظر ردیف های تشکیلاتی در هر دانشگاهی متناسب با میزان رشد واحدهای آموزشی و واحدهای بهداشتی درمانی که مجوز هیأت دولت را داشتند کاملاً توسعه تشکیلاتی را فراهم کردیم و در دانشگاههای مختلف این موضوع متفاوت بوده است.

صدور 17 هزار مجوز استخدام برای وزارت بهداشت در سال جاری

رئیس مرکز توسعه مدیریت و تحول اداری وزارت بهداشت در ادامه با اشاره به اینکه مجوز استخدام به صورت استثنایی به وزارت بهداشت داده شده است، خاطرنشان کرد: امسال در مجموع هیات دولت 34 هزار مجوز استخدام صادر کرده که 50 درصد آن به میزان 17 هزار مجوز برای وزارت بهداشت تعلق دارد که عمده آن برای پرستاران و ماماها است.

سالاریان زاده ادامه داد: در طرح تحول در حوزه های بهداشت ودرمان، به دلیل اینکه حجم عملیاتی ما گسترده شده بود نیازمند نیروهای تازه نفس و جدید بودیم. این مجوزها برای حوزه های درمانی بیمارستانها، فوریتهای پزشکی و حوزه بهداشتی شامل مراکز بهداشتی درمانی شهری و روستایی و پایگاههای بهداشت است که تحول مثبتی را برای انجام عملیات در سطح محیط فراهم کند.

این مقام وزارت بهداشت تأکید کرد: در طول چند سال اخیردر مناطق محروم ما تحول اساسی در حوزه بهداشت رخ داده که بخشی به حمایتهای دولت و بخش عمده آن به ظرفیتهای بالقوه ای که در این شهرها وجود داشته برمی گردد. این مناطق نیاز به حمایت و تحرکی از سوی ستاد داشتند که استعدادها شکوفا شود.

وی با اشاره به بازدیدهای هفته های اخیر خود از مناطق محروم مختلف کشور، اظهار کرد: در این مناطق استعدادها و نیروهای تحصیلکرده علاقمندی را می بینیم که به دور از همه جریانات اداری و مدیریتی کار خود را انجام می دهند که آرامشی برای ما در سطح ستاد تصمیم گیری می کنیم فراهم می کند. امیدوارم حمایت از سوی ما و ارتقاء تلاش و کوشش در محیط ادامه پیدا کند.

رضایت از اجرای طرح تحول سلامت در رفسنجان

رئیس مرکز توسعه مدیریت و تحول اداری وزارت بهداشت در ادامه با اشاره به اجرای طرح تحول سلامت، گفت: خوشبختانه در طرح تحول سلامت به وضوح تحولات خوبی دیده شد. بیمارستانهای ما نیز تغییرات کیفی استانداردی را پیدا کرده بودند که رضایت بیمار را هم در پی داشته است.

سالاریان زاده با اشاره به بازدید خود از مجموعه دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان، افزود: در بازدیدی که از بیمارستانها و دانشکده های آموزشی داشتم به وضوح رضایت در چهره ارباب رجوع که شامل بیماران و دانشجویان بودند دیده می شد و در مصاحبه ای که با تعدادی از آنها انجام شد، این رضایت کاملاً مشهود بود.

وی همچنین بیان کرد: به دلیل اینکه حجم کار خیلی بالا رفته بود چه در بعد آموزشی و چه در بعد ارائه خدمت، پرسنل شکایت هایی از نظر حجم کار داشتند که یا می بایست نیروهای تازه نفسی به مجموعه اضافه شود یا برخی عوامل انگیزشی جدید برای آنها در نظر گرفته شود.

وی با اشاره به استانداردسازی نیروی انسانی در واحدهای ارائه خدمت، تصریح کرد: در جلساتی که با دوستان دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان داشتیم توانستیم به حد معقولی از استانداردها دست پیدا کنیم که نه تعداد پست های سازمانی از حد نصاب قانونی خود بالا برود و نه اینقدر محدود کنیم که واحد عملیاتی نتواند کار خود را انجام دهد.

سالاریان زاده اضافه کرد: خوشبختانه در این جلسات به تفاهمی درباره تعداد واحدهای سازمانی و تعداد پست های سازمانی در ستاد دانشگاه رسیدیم که ان شاءالله با کمک کارشناسان حوزه های تخصصی تشکیلات بیمارستانها، شبکه ها و مراکز بهداشتی درمانی و واحدهای آموزشی مثل دانشکده ها در تهران به صورت مشترک ابلاغ می کنیم.

به گزارش ایسنا، رئیس دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان همچنین در این بازدید گزارشی از وضعیت این دانشگاه، مجموعه های تحت پوشش خود، ظرفیت ها و مشکلات آن ارائه کرد.

علی اسماعیلی ندیمی با اشاره به اجرای طرح تحول سلامت در شهرستان های رفسنجان و انار، اظهار کرد: تحول بسیار زیادی در حوزه های مختلف بهداشتی و درمانی این شهرها روی داده است که نسبت به سالهای گذشته قابل مقایسه نیست.
برچسب ها: تدبیر24 ، استخدام
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها