بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
پنجشنبه ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 02
کد خبر: ۶۵۰۰۳
تاریخ انتشار: ۲۴ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۱:۱۰
تدبیر24 :نماینده ادوار مجلس با اشاره به فضای سیاسی مجلس دهم اظهار داشت:فراکسیون ولایت که با ائتلاف اعتدالیون اصولگرا و نمایندگان همسو با جبهه پایداری تشکیل شد فقط یک نقطه مشترک داشت و آن هم ریاست علی لاریجانی بر مجلس دهم بود .

داریوش قنبری در گفت و گو با خبرنگار آستان گفت:حالا که این اتفاق افتاد و لاریجانی با 237 رأی ریاستش بر مجلس تثبیت شد دیگر ضرورتی بر بقای ائتلاف مقطعی و موسمی وجود ندارد. در واقع ائتلاف شکننده اصولگرایان اعتدالی با اصولگرایان تندرو به پایان راه رسید و تشکیل فراکسیون اعتدال با حضور اعتدالیون مجلس کلید خورد.

این نماینده ادورا مجلس ادامه داد: براساس آخرین اخبار هیات موسس فراکسیون اعتدال تشکیل شده است و درواقع این فراکسیون شبیه همان رهروان ولایت مجلس نهم است که نمایندگان مستقل و اعتدالی طیف های مختلف را در خود جای خواهد داد.

وی افزود: به طوریکه بانیان تشکیل فراکسیون اعتدال می گویند مجموعه آنها بیش از 100 نماینده را جذب می کند و انشقاق آنها از فراکسیون ولایت موجب شکسته شدن آرای علی لاریجانی در انتخابات هیات رییسه سال آینده نمی شود چون او ظرفیت رأی هرسه فراکسیون امید، ولایت و اعتدال را پشت سر خود دارد.

قنبری ادامه داد:امروز علی لاریجانی در سه حوزه اختصاصی، کلان اصولگرایی و عام مجلس سیاست های مدنظر خود را دنبال می کند با فراکسیون اعتدال طرح بحث می کند با فراکسیون اصولگرایی بر آن مهر تأیید می زند و در جایگاه ریاست مجلس آن ایده را به اجرا در می آورد .حال آنکه نمایندگان همسو با پایداری چاره ای جز تبعیت ندارند چراکه سرباز زدن از تأیید به انزوای کامل آنها در کل دوره چهار ساله مجلس دهم می انجامد.

منبع:آستان

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها