بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
پنجشنبه ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 02
کد خبر: ۶۵۴۵۳
تاریخ انتشار: ۰۴ تير ۱۳۹۵ - ۱۵:۰۰
تدبیر24 : معاون نماینده ایران در سازمان ملل در مورد قدرت‌ گرفتن گروه‌های تروریستی مانند "داعش خراسان" به شورای امنیت هشدار داد. ایران نگران گسترش فعالیت گروه‌های تروریستی در مرزهای شرقی این کشور با افغانستان است.
 
به گزارش عصرایران به نقل از دویچه وله، غلامحسین دهقانی، معاون نماینده دائم ایران در سازمان ملل سه‌شنبه در نشست شورای امنیت در مورد قدرت گرفتن گروه‌های تروریستی در کشورهای همسایه ایران هشدار داد.
 
غلامحسین دهقانی خواستار مقابله با گروه‌هایی مانند "داعش خراسان"، "نهضت اسلامی ازبکستان" و "نهضت اسلامی ترکستان شرقی" شد.
 
نقسیم بندی داعش از منطقه

هشدار ایران در مورد قدرت گرفتن گروه

 
گروه‌ تروریستی "داعش خراسان" در پی برپا کردن یک حکومت در خاک ترکمنستان، ازبکستان و شرق ایران است.

"داعش خراسان" در فهرست گروه‌های تروریستی ایالات متحده آمریکا قرار دارد. اعضای این گروه بیشتر در افغانستان و پاکستان فعال هستند.
 
داعش خراسان (۱۱ ژوئن / ۲۲خرداد) مسئولیت حمله به یک ستاد پلیس در ولایت ننگرهار افغانستان را بر عهده گرفت. در این حمله ۱۴ افسر پلیس کشته شدند.
 
دولت ایران نگران قدرت گرفتن گروه‌های تروریستی در افغانستان است. افغانستان بیش از ۹۰۰ کیلومتر مرز مشترک با ایران دارد.

دهقانی در نشست شورای امنیت با اشاره به گزارش دبیرکل سازمان ملل، از شدت گرفتن درگیری‌های مسلحانه در افغانستان که از سال ۲۰۰۱ تاکنون بی‌سابقه بوده ابراز نگرانی کرد.
 
بنا به ارزیابی کارشناسان امنیتی، در سال گذشته حدود ۵۵۰۰ سرباز افغان در نبردها و حملات تروریستی در افغانستان کشته شدند.
 
معاون نماینده دائم ایران در سازمان ملل با تأکید بر چالش‌های امنیتی افغانستان از شورای امنیت خواست به دولت وحدت ملی افغانستان برای مقابله با گروه‌های تروریستی کمک کند.
 
ایران خود را حامی دولت افغانستان می‌داند و در پی گسترش همکاری‌های دو جانبه با این کشور است.
 
غلامحسین دهقانی در نشست شورای امنیت بر حمایت کامل جمهوری اسلامی ایران از برقراری امنیت، ثبات و توسعه پایدار اجتماعی و اقتصادی افغانستان تاکید کرد و گفت: «از نظر ایران امنیت در مرزهایش با افغانستان به معنی امنیت خود و امنیت در منطقه است.»
 
مشکل ترانزیت مواد مخدر از افغانستان از مسیر ایران به سوی اروپا و مسئله اقامت پناهجویانی که از افغانستان به ایران آمده‌اند، از جمله مواردی هستند که ایران خواستار همکاری بیشتر در مورد آنها با دولت افغانستان است.

برچسب ها: تدبیر24 ، داعش
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها