بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
يکشنبه ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 05
کد خبر: ۶۶۲۹۳
تاریخ انتشار: ۲۲ تير ۱۳۹۵ - ۱۱:۲۰
تدبیر24سید مجتبی موسوی در گفت و گو با خبرنگار ایسنا اظهار کرد: در حال حاضر 225 هزار و 644 تن بیمه شده اصلی زیر پوشش بیمه تامین اجتماعی استان هستند که با احتساب بیمه شدگان اصلی، بازنشستگان و افراد تبعی آنها تعداد 752 هزار و 123 تن در قم زیر پوشش بیمه تامین اجتماعی قرار دارند.

وی به بیمه کارگران ساختمانی قم در سال 94 اشاره و بیان کرد: در حال حاضر 16 هزار و 137 کارگر ساختمانی در این استان زیر پوشش بیمه تامین اجتماعی هستند که 30 درصد رشد داشته است.

موسوی به پرداخت های این اداره کل در سال 94، اشاره و اظهارکرد: سال گذشته اداره کل تامین اجتماعی قم ماهانه 270 میلیارد ریال پرداختی داشت که این رقم در سال جاری به ماهانه 360 میلیارد ریال رسیده است که رشد 33 درصدی را نشان می دهد.

مدیرکل تامین اجتماعی استان قم در ادامه افزود: این اداره کل در سال گذشته حدود 4 هزار و 40 میلیارد ریال در بخش بیمه ای در استان هزینه کرده که 3 هزار و 530 میلیارد ریال آن در بخش تعهدات بلندمدت و 180 میلیارد ریال آن نیز پرداخت بیمه بیکاری بوده است.

وی ادامه داد: در سال 94 و در بخش تعهدات کوتاه مدت 80 میلیارد ریال پرداختی داشته ایم که در مجموع پرداخت ها در سال 94 با 25 درصد رشد مواجه هستیم.

موسوی با تاکید بر گسترش ارائه خدمات این سازمان به شکل الکترونیکی گفت: در حال حاضر 12 خدمت تامین اجتماعی به صورت الکترونیک ارائه می شود. با همکاری خوب کارفرمایان قمی بیش از 98 درصد لیست های حق بیمه کارگران به صورت اینترنتی ارسال می شود و 52 درصد بیمه شدگان، حذف و مشاغل آزاد نیز برگ پرداخت ماهانه خود را به صورت اینترنتی دریافت و پرداخت می کنند و این امر باعث شده تا از 2 میلیون بار مراجعه حضوری در سال گذشته جلوگیری شود.

وی به نظارت های مستمر اداره کل تامین اجتماعی قم، اشاره و بیان کرد: در سال گذشته 23 هزار و 886 مورد بازرسی از کارگاه ها انجام شد و نزدیک به 829 کارگاه جدید که از دو تا 10 تن کارگر داشتند شناسایی شد و این در حالی است که 9555 مورد بازرسی تحقیقی نیز صورت گرفته است.


موسوی با اشاره به بیمه قالیبافان گفت: 11 هزار و 364 تن در قم زیر پوشش بیمه قالیبافان بودند که بیمه 2800 تن از آنها به دلیل عدم اشتغال واقعی بیمه شده در شغل قالیبافی قطع شده است. برای پذیرش بیمه افراد در زمینه قالیبافی باید از سوی دولت تامین بودجه شود و از طرفی دیگر باید نیازسنجی کامل در استان شود تا افرادی که واقعا در این شغل فعالیت میکنند تحت پوشش بیمه قالیبافی قرار گیرند.

وی، هم چنین تعداد کل بیمه شدگان زیر پوشش در بخش بیمه توافقی در استان را 139 هزار تن ذکر کرد و افزود: از این تعداد زیر پوشش 42 هزار تن بیمه شده اصلی و 97 هزار تن تبعی آنان هستند.

وی از طلبه ها و روحانیان، رزمندگان و بسیجیان، مداحان و شاعران، اعضای سازمان نظام پزشکی، خادمان مساجد و باربران به عنوان واجدان شرایط استفاده از بیمه توافقی نام برد.

موسوی بیان کرد: یکی از خدمات سازمان، پرداخت بیمه بیکاری به کسانی است که به عللی از کار اخراج شده و یا به عوامل دیگر از گردونه کار خارج می شوند. تعداد بیمه شدگان اصلی بیمه بیکاری در استان قم 2013 تن در پایان سال 94 بود.

وی تصریح کرد: مقرری بگیران بیمه بیکاری تامین اجتماعی در استان فقط نیم درصد بیمه شدگان اصلی را شامل می شود. میزان پرداختی بابت بیمه بیکاری در سال گذشته در استان قم 180 میلیارد ریال بوده است.

موسوی، تعداد مستمری بگیران اصلی تامین اجتماعی قم را 37 هزار تن اعلام کرد و افزود: بازنشستگان 51 درصد مستمری بگیران را در استان تشکیل می دهند و مستمری بگیران فوت (43 درصد) و مستمری ازکارافتادگی(6 درصد) به ترتیب در رده های دوم و سوم قرار دارند.

وی، بررسی ادعای سابقه بیمه شدگان را از دیگر موارد مهم ارائه خدمت به مخاطبان برشمرد و گفت: در سال گذشته به 877 مورد درخواست ادعای سابقه بیمه شدگان رسیدگی شد که در مقایسه با سال 93 از رشد 46 درصدی برخوردار بوده است.

موسوی در خصوص تعداد زنان سرپرست خانوار زیر پوشش تامین اجتماعی استان گفت: حدود 4000 زن سرپرست خانوار زیر پوشش کمیته امداد و بهزیستی قم بیمه تامین اجتماعی هستند و از خدمات سازمان برخوردار هستند. 1200 مددجوی زیر پوشش کمیته امداد و بهزیستی قم نیز بیمه تامین اجتماعی هستند.


وی، تعداد رانندگان بیمه شده تامین اجتماعی قم را 16 هزار تن، عنوان و اظهار کرد: با احتساب افراد اصلی و تبعی، بیش از 61 هزار تن زیر پوشش بیمه رانندگان تامین اجتماعی در قم هستند.

مدیرکل تامین اجتماعی قم تعداد بیمه شدگان اجباری در استان را 117 هزار و 278 تن در اسفند 94 عنوان کرد و گفت: در بخش بیمه اجباری نسبت به سال 93 دارای 2 درصد رشد بوده ایم.

وی، تعداد کارگاه های فعال مشمول قانون تامین اجتماعی در استان قم را 13 هزار و 323 کارگاه ذکر کرد.

موسوی با اشاره به سامانه اینترنتی نمایش سوابق پرداخت حق بیمه و رسیدگی و پاسخگویی به اظهارات و اعتراضات مخاطبان افزود: در راستای ایجاد دولت الکترونیک و ارائه خدمات غیر حضوری مطلوب و همچنین تسهیل در امور جاری، بیمه شدگان می توانند سوابق پرداخت حق بیمه مربوطه را در سامانه اینترنتی سوابق به نشانی Savabegh.Tamin.ir مشاهده کرده و در صورت اعتراض به آن با استفاده از لینک «اعتراض» درخواست خود را ثبت و همچنین از طریق منوی پیگیری پاسخ را مشاهده کنند.
مطالب مرتبط
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها