بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
پنجشنبه ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 02
کد خبر: ۶۷۰۴۰
تاریخ انتشار: ۱۲ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۰:۲۹
در ماه‌هاي اخير بيشتر اقدامات اقتصادي روحاني مورد نقد وگاه تخريب مخالفان قرار گرفته است.
تدبیر24:  هادي حق‌شناس-در ماه‌هاي اخير بيشتر اقدامات اقتصادي روحاني مورد نقد وگاه تخريب مخالفان قرار گرفته است. از سويي مساله فيش‌ها تبديل به نردباني براي بالا رفتن مخالفان از آن شده بود تا آن طوركه نبايد بر روي اين مساله مانورداده و در رسانه‌ها و فضای مجازي جو نامطلوبي ايجاد كنند. بر اين اساس بيش از هر مساله‌اي ضروري است كه روحاني بر روي مسائل اقتصادي متمركز شده و گزارشي درباره برنامه‌هاي اقتصادي از هم‌اكنون تا پايان عمر دولت به مردم ارائه دهد. با توجه به اينكه كشور در شرايط پسابرجام قرار دارد، دولت بايد در پاسخ به مخالفان كه مدام بر طبل مخالفت مي‌كوبند و مي‌گويند خدمتي به كشور واقتصاد نشده گزارشي ازمنظر كنترل نرخ تورم، نرخ رشد اقتصادي، كاهش نرخ بيكاري، جذب سرمايه‌گذاري خارجي و فعال شدن پروژه‌هاي نيمه كاره كشور به ويژه در صنعت نفت و گاز با استفاده از منابع ملي از منظر صادارت غيرنفتي ارائه دهد. همچنين در كنار اين مسائل ضروري است كه رئيس‌جمهور روحاني به مساله مربوط به حقوق‌هاي غير متعارف و نجومي بپردازد، دلايل و علت‌هاي مرتبط با اين مساله را براي افكار عمومي بازگو كند تا بيش از اين بهانه به دست مخالفان نداده و شاهد روي برگرداني ملت از رئيس‌جمهور نباشيم، چراكه افكارعمومي تحت تاثير جوسازي‌ها و بزرگ نمايي‌هاي مخالفان در مساله فيش‌هاي حقوقي نسبت به اقدامات دولت مردد بوده و انتظار دارند از اين منظر كه چند درصد از مديران جامعه از حقوق نجومي برخوردار بودند و همچنين درباره تحولات حوزه اقتصادي طي ماه‌هاي آینده رئيس‌جمهور گزارشي ارائه دهد. از سويي با توجه به اينكه در سال ۹۶، در ۲۹ ارديبهشت انتخابات ریاست جمهوری برگزار می‌شود، قطعا مردم انتظار دارند كه دولت گزارشي از سه سال گذشته خود مبني بر چالش‌ها و موانع بر سر راه، شعارها و وعده‌هاي تحقق يافته خود ارائه دهد. دولت بايد روي نكات قوت نيز تاكيد كند. يكي از نكات قوت و مهم دولت يازدهم اين است که پس ازچند سال در چهار ماه اخير به رشد قابل توجه‌اي دست‌يافته است. اما به نكات قوت و دستاوردهاي مهم روحاني در رسانه ملي كمتر پرداخته مي‌شود. بنابراين حضور رئيس‌جمهور پس از مدت‌ها تخريب و سياه نمايي عليه اقدامات او و دولتش درصدا و سيما فرصت مغتنمي است كه روحاني بر روي رشد نرخ تولید نفتي طي چهار ماه اخير و ساير دستاوردها تاكيد داشته باشد. روابط تجاري با اتحاديه اروپا روز به روز در حال بازگشت به روند طبيعي است. از اين مهم‌تر اینکه كشور در طول چند سال اخير شرايط اقتصادي بسيار سخت و دشواري را پشت سر گذاشته و امروز به نقطه نسبتا مطلوب كنوني رسيده است، بايد يك‌بار ديگر به مردم بازگو شود. در نهايت دولت بايد به تشريح چالش‌هاي موجود گذشته حول تحريم‌ها نیز بپردازد.
* كارشناس مسائل اقتصادي
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها