بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
جمعه ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 03
کد خبر: ۷۰۱۷۰
تاریخ انتشار: ۱۰ آبان ۱۳۹۵ - ۱۲:۴۲
 تدبیر24: نایب رئیس مجلس با بیان اینکه طولانی شدن زمان رسیدگی به پرونده سعید طوسی طبیعی به نظر نمی‌رسد، گفت: مقامات قضایی در این پرونده، رعایت مصلحت خودساخته را کرده‌اند.

به گزارش خانه ملت، علی مطهری درباره پرونده سعید طوسی  و اظهاراتی مبنی بر اینکه رسانه‌ای شدن این موضوع تضعیف نظام است، گفت: ظاهرا مقامات قضایی رعایت مصلحت خودساخته را کرده‌اند که مثلا چون متهم قاری قرآن است بهتر است به طور جدی پیگیری نشود، که البته این روش اشتباه است و با عدالت اسلامی و علوی سازگار نیست.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهر در مجلس شورای اسلامی افزود: طولانی شدن زمان رسیدگی به این پرونده طبیعی به نظر نمی‌رسد. همین طولانی شدن باعث شده که برخی شاکیان به رسانه های بیگانه پناه ببرند و بعد متهم به معاونت در جرم شوند.

وی ادامه داد: وقتی فردی چنین پرونده‌ای دارد چرا در یک مراسم رسمی کشوری مانند افتتاحیه مجلس دهم از او به عنوان قاری استفاده می شود؟ طبعا این شائبه پیش می آید که می خواهند شاکیان را بترسانند تا دست از شکایت خود بردارند.

مطهری درباره جریان رسانه‌ای پیرامون این پرونده، گفت: طبیعت رسانه این است که دنبال کشف حقیقت و احقاق حقوق خسارت دیدگان است گرچه برخی رسانه ها هم دنبال هدف خودشان یعنی ضربه زدن به جامعه اسلامی هستند. البته اثبات این گونه اتهامات بسیار مشکل و گاه نشدنی است مگر اینکه متهم اقرار کرده باشد.

وی تصریح کرد: اسلام از نقل این گونه اخبار که مربوط به عفاف جامعه است - حتی به فرض اثبات - نهی کرده است و آن را اشاعه فحشا می داند، برای آنکه قبح این گناهان از بین نرود. به همین جهت شرایط اثبات گناهانی مانند زنا را سخت قرار داده تا افراد به راحتی دیگران را متهم نکنند و اشاعه فحشا صورت نگیرد.

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: در پرونده آقای طوسی به نظر می‌رسد قصوری صورت گرفته که حدود 5 سال معطل مانده است در حالی که می بایست زودتر موجبات تسلی خاطر شاکیان و خانواده های آنان فراهم می‌شد، خواه نتیجه رسیدگی ها برائت باشد یا اثبات جرم.
برچسب ها: تدبیر24 ، سعید طوسی
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها