بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
جمعه ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 03
کد خبر: ۷۰۶۵۵
تاریخ انتشار: ۲۳ آبان ۱۳۹۵ - ۱۱:۳۱
  تدبیر24:یک فعال سیاسی اصولگرا گفت: از کسی شنیدم که آقای قالیباف این طور مطرح کرده که اگر اصولگرایان بر سر او اتفاق نظر داشته باشند در انتخابات ریاست جمهوری 96 کاندیدا می‌شود.

حسین سبحانی‌نیا در گفت‌وگو با ایسنا با بیان این مطلب گفت:‌ عزم جریان اصولگرا با محوریت جامعه روحانیت این است که برای انتخابات ریاست جمهوری پیش رو به کاندیدایی واحد برسند و امروز نیز تلاش می‌کنند فاصله ها را بین جریان اصولگرایی کم کنند.

وی ادامه داد: اصولگرایان هنوز بر سر مصادیق به توافق نرسیده‌اند چون افراد مختلفی مطرح هستند که باید مورد بررسی قرار گرفته و نهایتا بتوان  به اجماعی رسید.

این فعال سیاسی اصولگرا یادآور شد: در حال حاضر جریان‌های اصولگرایی مانند حزب موتلفه، ایثارگران و رهپویان که افراد شاخصی دارند گزینه های خود را مطرح می‌کنند. اما هنوز همه کنار هم  ننشستند تا برای کاندیدایی واحد به جمع بندی برسند اما تلاش این است که برای این دوره انتخابات کاندیدایی واحد از سوی اصولگرایان معرفی شود چرا که در انتخابات 92 آن‌ها از اینکه نهایتا چند نفر اصولگرا در رقابت باقی ماندند، ضربه خوردند و خاطره خوشی از این موضوع ندارند.

سبحانی نیا همچنین گفت:‌ امکان توافق بر سر یک کاندیدا وجود دارد و از محالات نیست و اگر منیت‌ها و خودخواهی‌ها را کنار بگذارند و روی اصول کلی خود تاکید کنند امکان رسیدن به یک نظر واحد وجود دارد.

این نماینده پیشین مجلس تصریح کرد: من شنیده‌ام که آقای قالیباف مطرح کردند در صورتی وارد عرصه می‌شوم که مجموعه اصولگرایان برای کاندیداتوری‌ام اتفاق نظر داشته باشند و ایشان می‌خواهند وفاق جمعی برای کاندیداتوری‌اش وجود داشته باشد که البته منطقی هم همین است.

وی افزود: اگر مثل دور گذشته کاندیداهای اصولگرایی  متعدد باشند فایده ای ندارد و آرا پراکنده می‌شود لذا باید منتظر باشیم. البته به نظر می رسد رای نیاوردن آقای قالیباف در دو دوره نیز به دلیل همین نبود اتفاق نظر بوده است.

سبحانی نیا با بیان اینکه گزینه های دیگری نیز به جز قالیباف برای کاندیداتوری از سوی اصولگرایان مطرح هستند، ادامه داد: اصل موضوع این است که اصولگرایان باید به نتیجه برسند کدام گزینه مقبولیت بیشتری برای حضور در انتخابات را دارد.

این فعال سیاسی اصولگرا خاطر نشان کرد: یکی از شانس های رئیس جمهور هر دوره این است که رای تقریبا 50 درصدی در دور دوم دارد. ‌این یک واقعیت است و رقابت با او سخت‌تر است اما گویا اصولگرایان می‌خواهند این ریسک را انجام دهند و به احتمال قوی گزینه اصولگرایان و حمایت آن‌ها در این انتخابات از آقای روحانی نخواهد بود.
منبع: ایسنا
برچسب ها: تدبیر24 ، قالیباف
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها