بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
جمعه ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 03
کد خبر: ۷۳۶۵۸
تاریخ انتشار: ۱۰ فروردين ۱۳۹۶ - ۰۹:۱۷
مدیر کل نظارت بر فرآورده‌های غذایی سازمان غذا و دارو از چگونگی غنی‌سازی نان و شیر با ویتامین D برای رفع شیوع کمبود این ویتامین در کشور خبر داد.
تدبیر24 » بهروز جنت مدیر کل نظارت بر فرآورده‌های غذایی، آرایش و بهداشتی سازمان غذا و دارو با اشاره به غنی سازی نان و شیر با ویتامین D گفت: سازمان غذا و دارو در حال بررسی حامل مناسب ویتامین D در موادغذایی است.

وی با بیان اینکه برای رفع کمبود ویتامین D در بین مردم باید یک حامل مناسب در مواد غذایی پیدا شود، گفت: بهترین حامل تخصصی برای ویتامین D لبنیات است اما متأسفانه چون سرانه مصرف لبنیات در کشور پایین است، باید در فکر حامل دیگری نیز باشیم.
 
جنت با اشاره به پیشنهاد دفتر بهبود تغذیه در زمینه غنی سازی نان با ویتامین D ادامه داد: یکی از حامل‌ها موادغذایی برای این ویتامین، نان است و کارهای تحقیقاتی در سازمان غذا و دارو در این زمینه انجام شده اما چون تولید نان در کشور ما به شکل سنتی صورت می‌گیرد، حفظ خاصیت ویتامین D در روند تولید نان بسیار سخت بوده و در بررسی‌ها مشاهده شده که 50 درصد ویتامین D افزوده تخریب شده است.
 
مدیر کل نظارت بر فرآورده‌های غذایی سازمان غذا و دارو عنوان کرد: ویتامین D در گروه ویتامین‌های محلول در چربی قرار دارد و در صورتی که میزان آن در بدن از حدی تجاوز کند، خطر مسمومیت را به دنبال دارد.
 
وی اظهار داشت: به دلیل خطر مسمومیت ویتامین D به دنبال آن هستیم که بهترین حامل را پیدا کنیم اما هنوز به نتیجه قطعی و نهایی نرسیدیم که ویتامین D را به نان اضافه کنیم.
 
جنت عنوان کرد: اکنون غنی سازی اختیاری لبنیات با ویتامین D در کشور انجام می شود اما انتخاب یک حامل برای برای رفع کمبود ویتامین D به عنوان یک طرح ملی هنوز در مرحله تحقیقات بوده و تصمیم‌گیری نهایی در مورد آن انجام نشده است.
 
مدیر کل نظارت بر فرآورده‌های غذایی سازمان غذا و دارو با اشاره به غنی‌سازی شیر مدارس به عنوان یک راهکار برای رفع کمبود ویتامین D و چالش های آن گفت: این حامل نیز نیاز به بررسی بیشتری دارد زیرا باید دید که آیا شیر بین دانش‌آموزان به موقع و به اندازه کافی توزیع می‌شود و میزان مصرف آن در هفته چقدر است تا تصمیمات لازم را بگیریم.
 
وی یادآور شد: در برخی مدارس برای حل مشکل کمبود ویتامین D طرح مکمل یاری انجام می‌شود که طی آن دانش‌آموزان مکمل‌های خوراکی این ویتامین را مصرف می‌کنند به همین دلیل نمی‌توان مکمل و غذای غنی شده با ویتامین D را همزمان مصرف کرد زیرا خطر مسمومیت با این ویتامین وجود دارد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها