بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
يکشنبه ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 05
کد خبر: ۷۴۸۷۰
تاریخ انتشار: ۲۵ فروردين ۱۳۹۶ - ۱۱:۲۵
رئیس سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) با حمله به وبسایت افشاگر ویکی لیکس، آن را یک "سازمان اطلاعاتی متخاصم غیردولتی" که توسط دولت‌هایی مانند روسیه مورد بهره برداری قرار می گیرد، توصیف کرد.
تدبیر24 »مایک پامپئو، رئیس سازمان سیا در سخنانی سازمان اطلاعاتی ارتش روسیه را متهم کرد که از ویکی لیکس برای ضربه زدن به کمپین انتخاباتی آمریکا استفاده کرده است.

رئیس سیا گفت: ویکی لیکس مانند یک سازمان اطلاعاتی متخاصم رفتار کرده و حرف می زند.

وی افزود: این سازمان در حالی که از کشورها و سازمان‌های غیر دموکراتیک کمک می خواهد به شدت روی آمریکا تمرکز می کند.

ویکی لیکس در واکنش به این سخنان تصویری از یکی از توییت‌های سال گذشته مایک پامپئو را منتشر کرد که در آن زمان نماینده جمهوریخواه مجلس نمایندگان آمریکا بود و با استناد به اسناد افشا شده توسط ویکی لیکس، علیه باراک اوباما و دفتر مرکزی حزب دموکرات موضع گیری کرد. این توییت مایک پامپئو بعدا حذف شد.

ویکی‌لیکس اخیرا هزاران سند محرمانه را منتشر کرده و مدعی شده که مربوط به جزییات نرم‌افزارهایی است که سازمان سیا به طور گسترده برای هک کردن وسایل ارتباطی و کامپیوتری از آن استفاده می کند.

به گزارش بی.بی.سی، این "سلاح‌های سایبری" افشا شده از ویکی‌لیکس، برای نفوذ سازمان سیا به کامپیوترها و گوشی‌های هوشمند و همچنین ابزارهای خانگی از جمله تلویزیون‌های هوشمند و حتی مودم‌های اینترنت خانگی استفاده شده‌اند.

در واکنش به این اقدام، دفتر تحقیقات فدرال آمریکا (اف.‌بی.‌آی) و سازمان سیا تحقیقات مشترکی را برای یافتن نحوه درز این اطلاعات به ویکی لیکس آغاز کرده اند.

افشاگری‌های ویکی لیکس در حالی انجام می‌شوند که دولت اکوادور دسترسی اینترنتی جولیان آسانژ، بنیانگذار ویکی لیکس که در سفارت این کشور در لندن اقامت دارد را محدود کرده است.

جولیان آسانژ برای پرهیز از استرداد به سوئد به منظور محاکمه شدن به اتهام تعرض جنسی، از سال ۲۰۱۲ در سفارت اکوادور در لندن پناهنده شده است.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها