بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
يکشنبه ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 05
کد خبر: ۷۷۷۷۴
تاریخ انتشار: ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۰۹:۴۷
خوشرو:
‌نماینده دائم ایران در سازمان ملل متحد در سخنانی از برنامه احیای راه ابریشم چین (یک کمربند - جاده) به عنوان طرحی بزرگ نام برد که علاوه بر داشتن فواید زیاد برای ایران، خاورمیانه و جهان؛ به برنامه توسعه هزاره سازمان ملل نیز مساعدت می کند.
تدبیر24»غلامعلی خوشرو روز شنبه در مصاحبه اختصاصی با خبرگزاری شین هوا چین و به مناسبت برگزاری اجلاس همکاری بین المللی راه ابریشم در پکن این مطلب را عنوان کرد.
سران ۲۹ کشور جهان و رییسان سازمان های بین المللی مهم و یکهزار و ۲۰۰ نفر از ۱۱۰ کشور و منطقه جهان و حوزه راه ابریشم در این همایش که از فردا یکشنبه به مدت 2 روز به میزبانی کشور چین برگزار می شود، شرکت می کنند.
نماینده دائم ایران در سازمان ملل خاطر نشان کرد که برنامه ابتکاری چین برای راه اندازی راه ابریشم نوین به اجرای برنامه توسعه هزاره سازمان ملل نیز مساعدت می کند.
سفیر ایران در سازمان ملل، چین را یک قدرت بزرگ دانست که با اجرای راه ابریشم به دنبال مداخله جویی و سیاست های استعماری نیست.
او افزود: راه ابریشم منافع زیادی برای همه طرف ها دارد و با توجه به جهانی شدن می تواند ثمره های زیادی برای همه کشورها در برداشته باشد.
خوشرو ایران را یک کشور بسیار مهم و پل ارتباطی در راه ابریشم با تاریخی دیرینه در این مسیر تجاری دانست و گفت که ایران شرق و غرب را به یکدیگر متصل می کند و راه ارتباطی با اروپاست.
وی تصریح کرد که ایران از لحاظ فرهنگی و اقتصادی و راهبردی یک کشور بسیار مهم و قوی و بزرگ محسوب می شود و در زمینه های علمی، فنی، ترابری، انرژی و سرمایه گذاری می تواند با این برنامه چین همراه شود.
او ایران و چین را دو کشور دوست قلمداد کرد و گفت: در زمینه های مختلف دو کشور می توانند با این طرح بسیاری از مشکلات را حل و فصل کنند.
او همچنین تاکید کرد که ایران یک منبع مهم انرژی است و می تواند باعث شود تا طرح راه ابریشم چین به بهترین شکل در این زمینه هم اجرایی شود.
به گزارش خبرگزاری رسمی چین، این کشور یکی از بزرگترین وارد کنندگان نفت و مواد معدنی و مواد شیمیایی از ایران است و نماینده ایران در سازمان ملل هم این را یک مزیت برای همکاری دو طرف دانسته است.
خوشرو گفت که راه ابریشم از لحاظ اقتصادی و فنی و سرمایه گذاری، کمک بزرگی برای منطقه و جهان است و باعث کاهش مخاطرات امنیتی و تنش ها در خاورمیانه می شود و در زمینه مبارزه با تروریسم برای منطقه و کل جهان یک طرح مطلوب محسوب می شود.
او یادآور شد که تروریسم یک شبکه بین المللی است که پیش روی جهان قرار دارد و ضرورت دارد همه کشورها با آن جدا مبارزه کنند.
نماینده دائم ایران در سازمان ملل متحد، طرح احیای راه ابریشم را که در سال ۲۰۱۳ میلادی توسط چین مطرح شد را طرحی جامع اقتصادی، سیاسی و فرهنگی دانست که به جهانی شدن و توسعه هزاره کمک می کند و طرح های اقتصادی آن برای همه دنیا و از جمله کشورهای فقیر منتفع کننده است.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها