بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
شنبه ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 04
کد خبر: ۷۷۹۶۹
تاریخ انتشار: ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۴:۱۶
نتایج نظرسنجی در روزهای 17 و 18 اردیبهشت نشان داد؛
درحالیکه کمتر از 5 روز به برگزاری دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری زمان باقی است ؛ تازه ترین نظرسنجی ایرنا نشان می دهد که حدود 67 درصد مردم در این انتخابات شرکت می کنند.
تدبیر24»میزان مشارکت مردم در این نظر سنجی که در روزهای 17 و 18 اردیبهشت ماه انجام شد ؛ نسبت به دوره قبلی ( 11 و 12 اردیبهشت ) سه درصد افزایش یافته است و پیش بینی می شود روز به روز بر میزان مشارکت مردم در انتخابات آتی ریاست جمهوری افزوده گردد.

ایرنا این نظرسنجی را با نمونه آماری 6 هزارو 89 نفر با روش نمونه گیری تصادفی و با استفاده از ابزار پرسشنامه به صورت حضوری در مراکز 31 استان کشور انجام داده است.

در این نظرسنجی 66,7 درصد جامعه آماری در پاسخ به این پرسش که شما برای شرکت در انتخابات ریاست جمهوری که پایان این ماه برگزار می شود چه تصمیمی گرفته اید؟، اعلام کرده اند در دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری شرکت می کنند.

براساس نتایج بدست آمده 16,2 درصد از شهروندان این مراکز اعلام کرده اند هنوز تصمیمی درباره شرکت در انتخابات نگرفته اند .


** نظرات جامعه آماری نسبت به گروه های سیاسی
در این نظرسنجی همچنین از مردم سئوال شد که ' دیدگاه آنان به کدام یک از گروه ها و جریان های سیاسی فعال در کشور نزدیک تر است ؟' که 27.8 درصد پاسخگویان نظرات خود را به اصلاح طلبان، 23.3 درصد به اصولگرایان و 14 درصد به اعتدال گرایان نزدیک تر دانسته اند.

براساس این گزارش، 20.7 درصد اعلام کرده اند نظرشان به هیچ یک از گروه های سیاسی نزدیک نیست و 14.2 درصد نیز نسبت به این موضوع اظهار بی اطلاعی کرده اند.

** 51.4 درصد با تصمیم خود کاندیدای مورد نظر را انتخاب می کنند
براساس این نظرسنجی، 51.4 درصد در پاسخ به این پرسش که چه افرادی در تصمیم گیری شما در رای نهایی تاثیرگذارند، اعلام کرده اند با تشخیص خودشان کاندیدای موردنظر خود را انتخاب می کنند.

این درحالیست که 15.7 درصد آنان، نظرات خانواده و دوستان، 12,6 درصد مراجع و روحانیون، 13,2 درصد جریان ها و گروه های سیاسی، 5,2 درصد دانشگاهیان و 1,8 درصد هنرمندان و ورزشکاران را در تصمیم گیری برای رای نهایی خویش موثر می دانند.

** 63,4 درصد مردم کاندیدای خود را انتخاب کرده اند
63,4 درصد از پاسخگویان نظرسنجی ایرنا در جواب این پرسش که «آیا برای انتخابات ریاست جمهوری کاندیدای مورد نظر خود را انتخاب کرده اید؟'، گفته اند: کاندیدای مورد نظرشان را از اکنون انتخاب کرده اند اما 36,6 درصد دیگر منتظر شنیدن برنامه نامزدها تا پایان تبلیغات هستند تا در این زمینه تصمیم بگیرند.
با توجه به شدت گرفتن فعالیت های تبلیغاتی نامزدهای ریاست جمهوری و برگزاری سه مناظره تلویزیونی ؛ پیش بینی می شود در روزهای آینده بر میزان مشارکت مردم در این انتخابات افزوده شود.

ایرنا تا زمان انتخابات؛ با انجام نظر سنجی های مختلف میزان مشارکت مردم و نظرات آنان پیرامون دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری را مورد سنجش قرار می دهد و نتایج را به اطلاع مردم می رساند.

دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با رقابت شش نامزد شامل حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی، حجت الاسلام والمسلمین سید ابراهیم رئیسی ، اسحاق جهانگیری، محمدباقر قالیباف، سیدمصطفی میرسلیم و سید مصطفی هاشمی طبا روز جمعه 29 اردیبهشت همزمان با پنجمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا برگزار می شود.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها