بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
شنبه ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 04
کد خبر: ۷۸۱۱۸
تاریخ انتشار: ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۸:۰۲
روحانی در ساری:
رییس‌جمهور گفت: مردم ایران جمعه یا راه عقلانیت را انتخاب می‌کنند یا راه خرافه.

تدبیر24»به گزارش سحر- پایگاه اطلاع رسانی ستاد انتخاباتی  دکتر حسن  روحانی - حجت‌الاسلام والمسلمین حسن روحانی عصر امروز در سالن شهید رسول حسینی گفت: مردم غیور و فهیم استان سر سبز مازندران! مرزداران شمال ایران! شما در سال ۹۲ در ساری قیام بزرگی برپا کردید و با حضور در مسجد جامع همدان این پیام را دادید که می‌خواهید اعتدال و اصلاحات باید پیروز شود.

او ادامه داد: آن روز گفتید می‌خواهید راه آرامش و اعتدال انتخاب شود. امروز بحث انتخاب میان چند نفر مطرح نیست بلکه بحث دو نوع تفکر است. مردم ایران یا راه تقابل با دنیا را انتخاب می‌کنند یا راه تعامل؟ مردم ایران یا راه عقلانیت را انتخاب می‌کنند یا راه خرافه. مردم ایران یا شعار را انتخاب می‌کنند یا برنامه و عمل. مردم می‌خواهند یا به سال ۹۱ بگردند یا به پیش بروند.

روحانی گفت: مردم باید بین قاضی و وکیل انتخاب کنند. قاضی حکم صادر می کند و حکمش را ابلاغ می‌کند. وکیل از مردم دفاع می کند. انتخاب با خودتان است.

رریس‌جمهور تاکید کرد: آن زمانی که نتوانستیم از حقوق ملت ایران به خوبی دفاع کنیم، ایران را در حصر و محاصره قرار دادیم. آیا راه دفاع از ملت ایران سخن درشت گفتن بود یا با تعقل حل مشکل کردن؟ سازمان ملل و شورای امنیت و ملت ایران که همانند، پس چه چیزی عوض شده؟ نحوه استفاده از قدرت ملت ایران در برابر جهان. ملت ایران توانمند، قدرتمند و مقاوم است. اما کسانی هم باید باشند که قدرت ملت را در مجامع جهانی نقد کنند. با استدلال و حقوق و قانون سخن بگویند.

او با بیان اینکه جمعه روز انتخاب است، گفت: آیا می‌خواهیم دوباره دیوار ساخته شود یا پل بسازیم؟ آیا می‌خواهیم از اعتماد و دین مردم برای قدرت و سیاست استفاده کنیم یا از قدرت و سیاست برای دین استفاده کنیم؟ مردم در روز جمعه تصمیم خودشان را با آرایشان اعلام خواهند کرد.

رییس‌جمهور تاکید کرد: استان مازندران باید دروازه ارتباط ما با شمال و شرق و غرب جهان باشد. ما معتقدیم که راه ارتباط با جهان از شمال ایران بگذرد. ما در همه استان‌های شمالی راه ارتباط با جهان را گشایش خواهیم داد. مردم، انتخاب با شماست. آنچه در گذشته بود، بازار واردات برای دنیا بود. اگر می‌خواهید ایران بازار واردات برای جهان باشد به دیگران رای بدهید. اگر می‌خواهید مرکز صادرات باشیم، راه اعتدال را برگزینید.

 

گزیده سخنان روحانی به شرح زیر است:

سلام به مردم فهیم و بزرگوار استان سرسبز مازندران، مرزداران شمال کشور ایران.

شما در خرداد 92 با حضورتان به همه ایران پیام فرستادید. آن روز گفتید ما می خواهیم اعتدال و اصلاحات پیروز شود. گفتید ما راه آزادی و آرامش را پیدا کرده ایم.

امروز ما معتقدیم بحث انتخاب بین چند نفر در انتخابات نیست. بحث دو نوع تفکر است.

مردم ایران یا راه تقابل با دنیا را انتخاب می کنند یا تعامل. مردم یا راه عقلانیت را انتخاب می کنند یا راه خرافه. یا شعار را انتخاب می کنند یا برنامه و عمل.

مازندران قهرمان به همه مردم ایران می گوید ما به عقب بر نمی گردیم.

آیا می خواهید دومرتبه هرروز در انتظار آن باشیم که ببینیم قطعنامه جدیدی علیه ملت ایران تصویب شده است؟ یا می خواهیم هرروز می خواهیم بشنویم گشایش جدیدی برای ملت ایران ایجاد شده است؟

مردم باید بین قاضی و وکیل انتخاب کنند.

قاضی حکم صادر می کند و حکمش را ابلاغ می کند. وکیل از مردم دفاع می کند.

رئیس جمهور باید کسی باشد که از حقوق ملت ایران دفاع کند.

آن زمانی که نتوانستیم از حقوق ملت ایران به خوبی دفاع کنیم، ایران را در حصر و محاصره قرار دادیم.

آیا راه دفاع از ملت ایران سخن درشت گفتن بود یا با تعقل حل مشکل کردن؟

سازمان ملل و شورای امنیت و ملت ایران که همانند، پس چه چیزی عوض شده؟ نحوه استفاده از قدرت ملت ایران در برابر جهان.

ملت ایران توانمند، قدرتمند و مقاوم است. اما کسانی هم باید باشند که قدرت ملت را در مجامع جهانی نقد کنند. با استدلال و حقوق و قانون سخن بگویند.

جمعه روز انتخاب است.

آیا می خواهیم دوباره دیوار ساخته شود یا پل بسازیم؟

آیا می خواهیم از اعتماد و دین مردم برای قدرت و سیاست استفاده کنیم یا از قدرت و سیاست برای دین استفاده کنیم؟

مردم در روز جمعه تصمیم خودشان را با آرایشان اعلام خواهند کرد.

استان مازندران باید دروازه ارتباط ما با شمال و شرق و غرب جهان باشد. ما معتقدیم که راه ارتباط با جهان از شمال ایران بگذرد.

ما در همه استان های شمالی راه ارتباط با جهان را گشایش خواهیم داد. مردم، انتخاب با شماست. آنچه در گذشته بود، بازار واردات برای دنیا بود. اگر می خواهید ایران بازار واردات برای جهان باشد به دیگران رای بدهید. اگر می خواهید مرکز صادرات باشیم، راه اعتدال را برگزینید.

تراز تجاری ما در دو دولت قبلی 30 میلیارد دلار منفی بود. الان دوسال است که تراز تجاری ما مثبت شده. یعنی روز به روز صادرات بیشتر می شود. آیا می خواهیم وارد کننده برای استان مازندران باشیم یا استان مازندران صادرکننده برای کشورهای شمالی دریای خزر باشد؟

آیا می خواهید راه ارتباط با جهان را ادامه دهیم یا راه ها را ببندیم؟

دولت یازدهم معتقد بود اتصال مردم ایران با مازندران سرسبز باید سهل و آسان شود. ارتباط مازندران با قلب کشور باید آسانتر شود. در جاده های هراز، چالوس و فیروزکوه قدم های مناسبی را برداشتیم. راه فیروزکوه تا چندماه دیگر به اتمام می رسد، راه هراز تا دوسال دیگر و راه چالوس تا آخر دولت دوازدهم تکمیل خواهد شد.

ما برای عبور راحت تر مردم از کنارگذرها، پروژه ای را که 15 سال در ساری، بابل و چالوس باقی مانده بود به اتمام رساندیم.

چرا به مردم واقعیت را نمی گویید؟ چرا سیاهنمایی می کنید؟ آیا وضع گندمکاران ما الان نسبت به سال 91 بدتر شده است؟ آیا وضع شالیکاران بدتر شده است؟ آیا وضع بهداشت مردم امروز بهتر شده یا بدتر؟ چرا دروغ می گویید؟

شما دلتان می خواهد دوباره کاسبان تحریم کار خودشان را انجام بدهند. روحانی باشد یا نباشد، دوره کاسبان تحریم پایان پذیرفته، دوران واردات گندم پایان یافته است، عدم مدیریت برای به سیاه نشاندن زندگی شالیکاران و اجازه واردات به کشور درست در زمان برداشت برنج پایان یافته است.

ده ماه فرصت داشتند پول مردم را به آنها برگردانند. آقای سخنگو، بیا الان جواب بده.

ما از دیگران می پرسیم، می گوییم اگر برنامه ای غیر از برنامه سال 90 و 91 دارید اعلام بفرمایید. چرا تبلیغ می کنید که دین مردم به خطر افتاده و این دولت به فکر دین مردم نیست؟

حافظ دین، خود مردم هستند نه دولت! شما نه قیم دین مردم هستید نه قیم دنیای مردم.

مردم راه خود را انتخاب کرده اند. اینجا سرزمین علویان است. اینجا سرزمین لشکر 25 کربلاست.

روز عاشورا شما به خیابان می آیید یا مردم؟ روز تاسوعا یک مسابقه فوتبال می خواست برگزار شود، شما چه حرفها که نزدید!

دیدید جوانان ما چه کردند؟ با نام حسین و عباس پیروز شدند.

شما غصه دنیای خودتان را بخورید.

شما را به همه مقدسات، هر چه رای می خواهید به شما می دهیم، مقدسات مردم را رها کنید.

شما آمدید در جلسات و گفتید اگر شبکه های فضای مجازی را نبندید همه مردم ایران بی دین و ضدانقلاب می شود. این قضاوت شما نسبت به ملت ایران است.

جوانهای ایرانی شبکه های مجازی را پر از متون دینی و انقلابی و ایرانی خواهند کرد.

جوانها، عزیزان، ورزشکاران، هنرمندان، کشاورزان، دانشجویان، فرهنگیان، اصناف، زنان هوشمند؛ ما ایران را با دست خودمان می سازیم.

اینها به دروغ می گویند این دولت اگر ادامه یابد یارانه را قطع می کنند، بعد دوباره می گویند دولت چرا یارانه را برمی گرداند، خلاصه ما چه کنیم؟ چرا به مردم دروغ می گویید؟

ما می گوییم برای زندگی محرومان فقط یارانه کافی نیست. ما می گوییم باید حقوق فرهنگیان و بازنشستگان اضافه شود. قدم های اول این کار را برداشته ایم.

ما می گوییم باید فقر مطلق تا پایان دولت دوازدهم در ایران تمام شود. الان حقوق مددجویان به سه برابر افزایش پیدا کرده. ما می دانیم هنوز کافی نیست و این راه باید ادامه پیدا کند.

آنها می گویند اینها راه نیست، فقط باید پمپاژ پول از طریق یارانه کنیم. ما می گوییم زندگی مردم را بر مبنای یک برنامه ریزی بلند مدت باید تامین کنیم. فضا را برای کسب و کار مردم آماده کنیم. موانع را از پیش پای مردم برداریم. به مردم آزادی عمل بدهیم.

مردم با همین فضای مجازی شغل درست می کنند.

چهره ایران زیباست، چهره ایران را مخدوش نکنید.

بگذارید خارجی ها به ایران بیایند و فرهنگ و تمدن ایران را ببینند.

راه نظام ما، راه انقلاب ما از ریا و فریب نمی گذرد. راه نظام اسلامی ما از طریق قانون و عقلانیت می گذرد. ما حقوق شهروندی را تدوین و منتشر کردیم.

اگر می خواهیم به همه اهداف در سیاست خارجی و داخلی برسیم باید پای صندوق آرا بیاییم.

عده ای می خواهند مردم را مایوس کنند تا پای صندوق نیایند.

دولت دوازدهم قدرتمند پای صندوق آرا بسازیم.

هر آنچه درباره آزادی می گویید شدنی است، فقط پای صندوق آرا بیایید.

ما راه دولت اعتدال را ادامه می دهیم. ما تفکر هاشمی رفسنجانی را ادامه می دهیم. ما تفکر سید محمد خاتمی را ادامه می دهیم.

ما دولتی می خواهیم که تابع نظرات ملت ایران باشد. ما از حقوقمان و مشروعیت آن استفاده می کنیم. مردم،  روز جمعه 1+11.

همه دوستانتان را در سراسر مازندران پای صندوق آرا دعوت کنید.

نگرانی بعضی ها این است که پای صندوق شلوغ شود و ملت ایران در دور اول انتخابات پیروز شود.

ملت ایران اجازه نمی دهد راه پیشرفت متوقف شود.

می گویند چرا این همه گاز کشی می کنید برای روستاها؟ گاز رسانی را از سال 92 شروع کردیم، می گویند از همان موقع تبلیغات انتخاباتی بود!

مردم عزیز، ما به فکر آنیم که ملت ایران با آزادی و اراده خود، راه آینده کشور را انتخاب کند.

ما با قدرت، با نشاط، از صبح روز جمعه همه پای صندوق آرا خواهیم رفت. دولت اعتدال و اصلاحات و اصولگرایی معتدل را تشکیل خواهیم داد.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها