بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
پنجشنبه ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 02
کد خبر: ۷۸۷۰۴
تاریخ انتشار: ۰۱ خرداد ۱۳۹۶ - ۰۹:۰۹
بیل گیتس بنیان گذار مایکروسافت در پیام توییتری خود گفته است اگر جوان بود بنا به روند پیشرفت جهان چه رشته های تحصیلی را ادامه می داد.
تدبیر24» بنیان گذار شرکت برزرگ مایکروسافت در حساب توییتری خود با انتشار پیام های متعدد گفته است اگر به جوانی اش باز می گشت با توجه به روند پیشرفت جهان در چه رشته های درسی تحصیل می کرد.
وی که این رشته های تحصیلی را رشته های امید بخش نامیده می گوید بسیاری از متخصصان فناوری و تحلیل گران بر این باورند که تا 20 سال آینده شرکت های بزرگ جهان دچار تحولات شگرفی خواهند شد و بسیاری برای گذارندن امورات خود به ربات ها و هوش مصنوعی روی می آورند.

زمین شناسی به دلیل نیاز ربات ها به انرژی های تجدیدپذیر، یکی از رشته هایی است که بیل گیتس توصیه می کند جوانان به سراغ آن بروند. وی معتقد است در سالهای نچندان دور معجزه ای در زمینه انرژی رخ خواهد داد و بازار بیوتکنولوژی امریکا روند توسعه ای شگرفی را پیش خواهد گرفت.

وی معرفی رشته ها را حاصل تجربیات شخصی خود عنوان کرده است و گفته با توجه به اینکه بسیاری از اخبار روند اتوماتیک شدن و جایگزینی انسان با ربات به دستش می رسد گفته است جوانان خود را به چالش بکشند و از دانش و امتیازات منحصر به فردشان در جنگ نابرابری که وجود دارد استفاده کنند.

بیل گیتس از دانشجویان خواسته تا به جای ترس از جایگزین شدن ربات ها با انسان به فکر بهره بردن از آنها به نفع خودشان باشند وی ماجرای اخراجش از دانشگاه و سپس موفقیتش را برای آنها یاداوری کرده است.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها