بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
يکشنبه ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 05
کد خبر: ۸۰۶۰۵
تاریخ انتشار: ۲۱ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۱:۳۵
مجری طرح توسعه فاز 13 پارس جنوبی گفت: عملیات لوله‌گذاری نخستین خط دریایی این فاز حدفاصل سکوی « 13بی » و پالایشگاه خشکی آغاز شد.
تدبیر24» پیام معتمد افزود: این لوله‌گذاری دریایی به طول 96 کیلومتر توسط شناور اوشنیک 5000 شرکت تاسیسات دریایی از روز گذشته با عملیات کشش خطوط ساحلی آغاز شد که طبق برنامه در مدت 75 روز به پایان خواهد رسید. 
وی اضافه کرد: پس از اتمام عملیات این خط لوله، بلافاصله خط لوله 18 اینچی بین سکوی اصلی بی و اقماری دی به طول تقریبی 6 کیلومتر توسط این شناور انجام خواهد شد. 
معتمد ادامه داد: با اتمام لوله‌گذاری خطوط دریایی 32و 18 اینچ سکوهای بی و دی این طرح، امکان انتقال روزانه یک میلیارد فوت مکعب گاز ترش از مخزن پارس‌جنوبی به پالایشگاه خشکی فراهم می‌شود. 
وی بیان کرد: در مرحله بعد و بر اساس برنامه‌ریزی‌های انجام شده، اجرای خط لوله 32 اینچی بین سکوی اصلی آ و پالایشگاه خشکی به طول 88 کیلومتر و خط لوله 18 اینچی بین سکوی اصلی آ و اقماری سی به طول تقریبی 6 کیلومتر توسط همین شناور انجام خواهد شد. 
مجری طرح توسعه فاز 13 پارس جنوبی گفت: با اتمام لوله‌گذاری خطوط دریایی فاز 13 امکان برداشت روزانه 2میلیارد فوت مکعب گاز غنی از پارس جنوبی فراهم می‌شود. 
طرح توسعه فاز13 پارس جنوبی دارای چهار سکوی دریایی است که از طریق دو خط مجزای 32 اینچ ، گاز ترش استخراج شده از 38 حلقه چاه دریایی را به پالایشگاه خشکی واقع در 20 کیلومتری کنگان می‌رساند. 
این طرح به منظور استخراج 56 میلیون متر مکعب گاز غنی از میدان پارس‌جنوبی و تولید روزانه 50 میلیون متر‌مکعب گاز شیرین، 2900 تن گاز مایع، 2750 تن اتان، 75 هزار بشکه میعانات گازی و 400 تن گوگرد طراحی شده است. 
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها