بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
پنجشنبه ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 02
کد خبر: ۸۲۸۹۸
تاریخ انتشار: ۱۳ تير ۱۳۹۶ - ۱۸:۰۰
با دور ریز سالانه 250 کیلو غذا
بر اساس گزارش سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد (فائو) ، هر شهروند در کشورهای عربی سالانه 250 کیلوگرم مواد غذایی را در سطل زباله می ریزد، این مقدار در اروپا برای هر فرد 110 کیلوگرم است.
تدبیر24»محمد کرم، مدیر توسعه شرکت 'امرسون' در منطقة خاورمیانه وآفریقا گفت : در کشورهای عربی ، هر شهروند به تنهائی سالی 250 کیلوگرم غذا را به هدر می دهد که این مقدار در اعیاد و مناسبت ها به 300 تا 350 کیلوگرم می رسد.
بر اساس گزارش سازمان خواربار جهانی، دو سوم مواد غذایی در جهان دور ریخته می شود که معادل یک میلیارد و300 میلیون تن در سال است. در حالیکه برای از بین بردن قحطی وگرسنگی در جهان یک چهارم همین غذایی که مردم دنیا دور می ریزند، کافی است.
ارزش مواد غذایی که سالانه در کشورهای صنعتی دور ریخته می شود حدود 680 میلیون دلار است. این مقدار در کشورهای در حال توسعه به 300 میلیون دلار در سال می رسد.
فائو ، نبود فرهنگ وآگاهی لازم را از مهمترین دلایل اسراف در مصرف مواد غذایی در جهان برشمرد.
بی بی سی در گزارش خود افزود: برای تولید یک عدد سیب رسیده ، 70 لیتر و برای تهیه یک ساندویج همبرگر دو هزار و500 لیتر آب مصرف می شود.
بر اساس گزارش های پیشین سازمان خواروبار جهانی ، 795 میلیون نفر در جهان، در سالهای 2014 تا 2016، از گرسنگی و سوء تغذیه رنج می بردند.
برچسب ها: اسراف کار ، دنیا
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها