بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
جمعه ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 03
کد خبر: ۸۳۷۵۷
تاریخ انتشار: ۲۱ تير ۱۳۹۶ - ۰۹:۰۲
مجری طرح محوری گندم وزارت جهاد کشاورزی گفت: از ابتدای سال 1396 تاکنون 6 میلیون تن گندم مازاد مصرف از کشاورزان خریداری و اکنون 13 میلیون تن از این محصول ذخیره سازی شده است.
تدبیر24»اسماعیل اسفندیاری پور روز سه شنبه در گفت وگو با خبرنگاران در بیرجند افزود: هشت میلیون و 650 هزار تن گندم مازاد مصرف مربوط به سال 95 در سیلوهای ایران موجود است.
وی گفت: در حال حاضر در چهار اقلیم ایران محصول گندم کشت می شود، همچنین تمام رقم های قابل تولید گندم دنیا در کشور نیز قابلیت تولید دارد و کشت می شود.
وی از کشت 54 رقم محصول گندم در نقاط مختلف کشور خبر داد و افزود: برای اینکه کشاورزان از بذور اصلاح شده استفاده کنند سالانه رقم بالایی به بذور اصلاح شده اختصاص می یابد.
به گزارش ایرنا، اسفندیاری پور اظهار کرد: گندم تولیدی در اقلیم های گرم و خشک جنوب و نواحی ساحلی خزر دارای کیفیت بالایی است و گندم تولیدی کشور قابلیت استفاده برای هر نوع نان را داراست.
وی به خودکفایی تولید گندم در ایران اشاره کرد و افزود: در طرح ضریب خود اتکایی، اولویت با تامین نیاز گندم داخل است برای صادرات گندم مزیت نداریم چون منابع آب خاک و غیره به کشت محصولی که نیاز است؛ اختصاص می دهیم.
وی عنوان کرد: در این طرح تلاش می شود سطح زیرکشت گندم در پنج سال به میزان 600 هزار هکتار کاهش یابد بگونه ای سطح زیر کشت این محصول از 2 میلیون و 500 هکتار به یک میلیون و 900 هکتار برسد.
مجری طرح محوری گندم وزارت جهاد کشاورزی یادآور شد: تاکید وزارتخانه به کشت پاییزه است تا بخشی از مراحل رشد گیاه از آب سبز یا آب باران استفاده کند.
اسفندیاری پور ادامه داد: در این زمینه کشت دانه های روغنی به سمت محصول کلزا گیاهی که با کشت پاییزه سازگار است، رفته است.
وی یادآور شد: به خاطر اینکه کشاورزان از بذور اصلاح شده استفاده کنند سالانه رقم قابل توجهی به این نوع زراعت اختصاص می یابد.
وی اضافه کرد: سال گذشته در خراسان جنوبی 14میلیارد و 250 میلیون ریال یارانه به بذور اصلاح شده ای از قبیل گندم، جو، کلزا و پنبه اختصاص یافت.
برچسب ها: کشاورزان ، گندم
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها