بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
پنجشنبه ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 02
کد خبر: ۸۵۱۹۴
تاریخ انتشار: ۰۳ مرداد ۱۳۹۶ - ۰۸:۰۸
وضعیت دانشگاه آزاداسلامی جدای از وضعیت کلی کشور نیست.
 تدبیر24»این دانشگاه منسوب به آیت‌ا...‌هاشمی و افکار ایشان است. افکار آیت‌ا... هاشمی افکار اعتدالی بود و نگاه ایشان در صحنه سیاسی کلان کشور و مسائل اجتماعی عقلانیت و اعتدال بود. دیدگاه آیت‌ا... در صحنه دانشگاه علم پروری و تخصص‌گرایی بود و از این رو تلاش کردند دانشگاه آزاداسلامی را از لحاظ سیاسی، اخلاقی و دینی و مذهبی در حد معتدل حفظ کنند. به لحاظ علمی نیز تلاش ایشان بر این بود که سطح تخصص، علم، دانش و توجه به عقلانیت در دانشگاه آزاد مطلوب باشد. در این راستا اکنون که آیت‌ا...‌هاشمی در میان ما نیست و فقدان حضور ایشان احساس می‌شود، نباید محیط دانشگاه درگیر کشمکش‌های سیاسی باشد، بلکه باید فضای مراکز دانشگاهی و علمی فضای عقلانیت و منطق باشد. از سوی دیگر نباید دانشگاه را به مکانی برای جذب و دفع‌ها و خط‌بندی‌های سیاسی تبدیل کنیم. صلاح دانشگاه آزاداسلامی، جوانان، کشور و مردم در این است که این دانشگاه همان مسیر اعتدالی را بر اساس افکار و اندیشه‌های آیت‌ا... هاشمی ادامه دهد. اگر فضای علمی و عقلانیت در دانشگاه آزاد صدمه ببیند و به سمت و سوی کشمکش‌های سیاسی برود، نه تنها خود دچار مشکل خواهد شد، بلکه به گسترش علم و دانش و جوانان کشور ضربه خواهد زد. اکثریت مردم در انتخابات‌های اخیر نشان دادند که چه دیدگاه و فضایی را برای کشور و به‌خصوص برای دانشگاه‌ها مطلوب می‌دانند. بنابراین دانشگاه آزاد باید در مسیر رأی اکثریت مردم و گفتمان عقلانیت و اعتدال هدایت شود. اکنون برجایگاه آیت‌ا... هاشمی، آقای ولایتی نشسته است که تصویری اعتدالی از او مشاهده می‌شود. ایشان خود سال‌ها در مجمع تشخیص مصلحت و مرکز تحقیقات استراتژیک در محضر آیت‌ا... هاشمی بوده و از افکار و عقاید اعتدالی ایشان بهره برده است. به‌نظر می‌رسد آقای ولایتی برای عملکرد هرچه بهتر و موفق‌تر در دانشگاه آزاد می‌تواند مسیر آیت‌ا... هاشمی را ادامه دهد تا هرچه بهتر امورات این دانشگاه را پیش ببرد. نکته دیگری که باید بدان اشاره کرد استعفای حجت‌الاسلام والمسلمین ناطق نوری از عضویت در هیات موسس دانشگاه آزاد است که به صلاح دانشگاه نیست.
 آقای ناطق نوری از شاگردان حضرت امام(ره) و یاران رهبری می‌باشد که همچون آیت‌ا... هاشمی شخصیتی تاثیرگذار و معتدل دارد. ای‌کاش آقای ناطق نوری در دانشگاه آزاد بمانند و مانند گذشته همچنان تاثیرگذار ظاهر شوند. امیدواریم مسیر اعتدال حفظ شود و برداشت مردم از عزل و نصب‌هایی که در دانشگاه آزاد صورت می‌گیرد، برداشت خطی و افراطی تلقی نشود. اگر این عزل و نصب‌ها صبغه افراطی، تفریطی در مسائل سیاسی پیدا کند قطعا به جایگاه علمی دانشگاه آزاد در جامعه لطمه خواهد زد و ضرر آن در نهایت متوجه مغزهای متفکر نسل جوان خواهد بود. صلاح کشور و نظام در این است که در حیطه علم و عرصه دانشگاه فضای باز و معتدل را حفظ کنیم که نخبگان بیشتری در این دانشگاه رشد و نمو پیدا کنند و بتوانند خود را هرچه بهتر و بیشتر نشان دهند. باید به انتظار نشست و دید در آینده چه اتفاقاتی رخ خواهد داد.


آیت الله محسن غرویان، استاد حوزه و دانشگاه
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها