بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
چهارشنبه ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 01
کد خبر: ۸۵۲۳
تاریخ انتشار: ۲۹ آبان ۱۳۹۲ - ۰۸:۵۴
کمیته ملی المپیک که بیش از پنجاه درصد از بودجه مصوب امسال خود را دریافت کرده تاکنون ۱۱ میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان میان کمیته ملی پارالمپیک و ۴۲ فدراسیون ورزشی توزیع کرده است. اشاره به سهم هر فدراسیون از بودجه تخصیص داده شده بخشی از گزارش مالی این کمیته است که در اختیار معاونت برنامه ریزی و راهبردی قرار داده شده است.
به گزارش تدبیر24 به نقل از مهر، از سوی دولت و در لایحه بودجه سال ۱۳۹۲ در مجموع ۴۲ میلیارد تومان بودجه به کمیته ملی المپیک اختصاص داده شد. تا به امروز که هشت ماه از سال جاری می‌گذرد بیشتر از ۵۰ درصد از بودجه مصوب در اختیار این کمیته گذاشته شده است. مسئولان کمیته ملی المپیک که طی نیمه نخست امسال با سه رویداد مهم آسیایی مواجه بودند، بخشی از بودجه دریافتی را صرف اعزام ورزشکاران به این مسابقات کردند اما تقریبا نیمی از بودجه میان کمیته پارالمپیک و ۴۲ فدراسیون ورزشی توزیع شده است.

در مجموع و تاکنون کمیته ملی المپیک ۲۱ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان از بودجه مصوب امسال خود را دریافت کرده است. از این میزان بودجه دریافتی ۱۱ میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان سهم کمیته ملی پارالمپیک و ۴۲ فدراسیون ورزشی بوده است که در مقاطع مختلف در اختیار آنها قرار داده شده است.

کشتی بیشتر از همه پول گرفته است
اتومبیلرانی، اسکواش، اسکی، پرورش اندام، بدمینتون، بسکتبال، بوکس، بولینگ و بیلیارد، تکواندو، تنیس، تنیس روی میز، تیر و کمان، تیراندازی، جودو، چوگان، دوچرخه‌سواری، دو ومیدانی، ژیمناستیک، سوارکاری، شطرنج، شمشیربازی، شنا، فوتبال، قایقرانی، کاراته، کبدی، کشتی، گلف، ناشنوایان و بیماری‌های خاص و پیوند اعضا، نجات غریق، والیبال، وزنه‌برداری، هاکی، هندبال، ووشو، اسکیت، ورزش‌های رزمی، کوهنوردی، ورزش‌های سه گانه، انجمن‌های ورزشی، ورزش‌های همگانی و ورزش‌های باستانی فدراسیون‌هایی هستند که در مقاطع مختلف از تخصیص بودجه همراه با کمیته ملی پارالمپیک صاحب بودجه شده‌اند. 

در این بین کمیته ملی پارالمپیک ۲ میلیارد و ۱۷۵ میلیون تومان بودجه دریافت کرده است. از میان فدراسیون‌ها نیز کشتی با دریافت ۷۳۵ میلیون تومان بیشترین سهم را از اعتبارات تخصیص داده شده، داشته است. از این حیث فدراسیون های والیبال و بسکتبال در رده های دوم و سوم هستند. ضمن اینکه کمترین اعتبار هم به دو فدراسیون موتورسواری و اتومبیلرانی و گلف اختصاص داده شد. سهم هر یک از این فدراسیون‎ها به ترتیب ۱۰ و ۲۲ میلیون تومان بوده است.

هر فدراسیون چقدر بودجه گرفته؟
در مجموع سهم کمیته ملی پارالمپیک و ۴۲ فدراسیون از ۱۱ میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان بودجه توزیع شده میان آنها به این شرح است:

* فدراسیون اسکواش: ۹۳ میلیون تومان

* فدراسیون اسکی: ۲۲۰ میلیون تومان

* فدراسیون پرورش اندام: ۲۳ میلیون تومان

* فدراسیون بدمینتون: ۹۳ میلیون تومان

* فدراسیون بسکتبال: ۴۸۷ میلیون تومان

* فدراسیون بوکس: ۲۸۰ میلیون تومان

* فدراسیون بولینگ و بیلیارد: ۷۳ میلیون تومان

* فدراسیون تکواندو: ۳۳۴ میلیون تومان

* فدراسیون تنیس: ۶۰ میلیون تومان

* فدراسیون تنیس روی میز: ۱۵۸ میلیون تومان

* فدراسیون تیر و کمان: ۲۷۸ میلیون تومان

* فدراسیون تیراندازی: ۴۱۰ میلیون تومان

* کمیته ملی پارالمپیک: ۲ میلیارد و ۱۷۵ میلیون تومان

* فدراسیون جودو: ۲۴۳ میلیون تومان

* فدراسیون اتومبیلرانی: ۱۰ میلیون تومان

* فدراسیون چوگان: ۲۰ میلیون تومان

* فدراسیون دوچرخه سواری: ۲۳۹ میلیون تومان

* فدراسیون دوومیدانی: ۴۵۱ میلیون تومان

* فدراسیون ژیمناستیک: ۱۸۹ میلیون تومان

* فدراسیون سوارکاری: ۵۰ میلیون تومان

* فدراسیون شطرنج: ۱۴۷ میلیون تومان

* فدراسیون شمشیربازی: ۲۳۹ میلیون تومان

* فدراسیون شنا: ۳۳۴ میلیون تومان

* فدراسیون فوتبال: ۴۲۰ میلیون تومان

* فدراسیون قایقرانی: ۴۶۷ میلیون تومان

* فدراسیون کاراته: ۲۳۰ میلیون تومان

* فدراسیون کبدی: ۱۰۳ میلیون تومان

* فدراسیون کشتی: ۷۳۵ میلیون تومان

* فدراسیون گلف: ۲۲ میلیون تومان

* فدراسیون نجات غریق: ۳۵ میلیون تومان

* فدراسیون والیبال: ۶۳۳ میلیون تومان

* فدراسیون وزنه‌برداری: ۴۳۸ میلیون تومان

* فدراسیون هاکی: ۸۳ میلیون تومان

* فدراسیون هندبال: ۱۵۰ میلیون تومان

* فدراسیون ووشو: ۳۲۳ میلیون تومان

* فدراسیون اسکیت: ۳۶ میلیون تومان

* فدراسیون ورزش‌های رزمی: ۱۱۵ میلیون تومان

* فدرایسون کوهنوردی: ۴۸ میلیون تومان

* فدراسیون ورزش های سه گانه: ۶۵ میلیون تومان

* فدراسیون انجمن‌های ورزشی: ۲۹۱ میلیون تومان

* فدراسیون ورزش‌های همگانی: ۱۲۲ میلیون تومان

* فدراسیون ورزش‌های باستانی: ۳۰ میلیون تومان

* فدراسیون ورزش‌های ناشنوایان، بیماران خاص و پیوند اعضا: ۱۵۳ میلیون تومان

بررسی ارائه گزارش مالی کمیته ملی المپیک
به گزارش مهر، کمیته ملی المپیک همچنین در مجموع ۵ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان بابت اعزام کاروان‌های ورزشی به سه رویداد المپیک آسیایی جوانان (اینچئون کره‌جنوبی)، بازی‌های داخل سالن آسیا (نانجینگ چین) و بازی‌های کشورهای اسلامی (اندونزی) کرده است. در این میان ۵ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان هم به مسائل پشتیبانی کمیته ملی المپیک، آکادمی ملی المپیک، دوره‌های آموزشی و ... اختصاص داده شده است.

کمیته ملی المپیک چگونگی اختصاص بودجه دریافتی به بخش‎های مختلف را در قالب گزارش مالی به معاونت برنامه ریزی و راهبردی ارائه کرده است.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها