بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
جمعه ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 03
کد خبر: ۸۵۶۸۲
تاریخ انتشار: ۰۷ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۶:۴۰
حسن مسعودی، مدیرکل مدارس غیردولتی وزارت آموزش و پرورش از بیمه شدن معلمان پاره وقت در مدارس غیردولتی خبر داد.
تدبیر24»حسن مسعودی، مدیرکل مدارس غیردولتی وزارت آموزش و پرورش از بیمه شدن معلمان پاره وقت در مدارس غیردولتی خبر داد. مدیرکل مدارس غیردولتی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه در قانون جدید تاسیس مدارس غیردولتی آمده است که معلمان پاره‌وقت فاقد پوشش بیمه‌ای باید به نسبت ساعات انجام کار، بیمه شوند، گفت: از ابتدای مهرماه جاری هر فردی که در مدارس غیردولتی کار می‌کند و تمایل به بیمه شدن دارد باید متناسب با ساعات کاری‌اش بیمه شود.

حسن مسعودی به بررسی وضعیت مدارس غیردولتی پرداخت و گفت: فارغ از بودجه و سرانه دانش آموزی، نقش‌آفرینی مدارس غیردولتی بسیار حائز اهمیت است. اگر روزی این مدارس تعطیل شوند، اتفاقات زیادی رخ می‌دهد به عنوان مثال در تهران اگر مدارس غیردولتی در منطقه ۱ برچیده شوند با توجه به اینکه تراکم فعلی مدارس دولتی ۲۸ نفر است، تراکم کلاس‌ها به ۴۵ نفر می‌رسد  یا اگر در منطقه ۲ مدارس غیردولتی تعطیل شوند، تراکم دانش آموزی به ۵۱ نفر در هرکلاس می‌رسد در حالی که در فضای آموزشی ما این ظرفیت وجود ندارد.

وی درباره شمار شاغلان مدارس غیردولتی گفت: در حال حاضر  ۲۶۲ هزار نفر در مدارس غیردولتی مشغول به کار هستند که از این تعداد ۶۷ تا ۶۸ هزار نفر از آنان بازنشسته‌ هستند که به عنوان مؤسس، مدیر یا پرسنل اداری و آموزشی فعالیت می‌کنند. علاوه بر این تعدادی از معلمان مدارس دولتی هم به مدارس غیردولتی می‌آیند و تدریس می‌کنند. در مجموع می‌توان گفت در راستای کاهش تصدی‌گری دولت، حدود ۲۰۰ هزار شغل از قبل مدارس غیردولتی ایجاد شده است و اگر هزینه ایجاد هر یک شغل را در دولت ۱۰۰ میلیون تومان درنظر بگیریم ۲۰ هزار میلیارد تومان صرفه جویی و کمک به ایجاد اشتغال شده است و سالانه هم به این آمار افزوده می‌شود.

مدیرکل مدارس غیردولتی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه ۷۰ درصد کارکنان مدارس غیردولتی دارای تحصیلات عالیه دکتری و فوق لیسانس هستند، اظهار کرد: معلمان ما از بهترین‌های فارغ التحصیلان دانشگاهی‌ هستند و اثرگذاری خوبی دارند. 

مسعودی درباره بیمه معلمان مدارس غیردولتی و در واکنش به اظهارات مدیرکل درآمد حق بیمه مبنی بر پوشش ۷۷ هزار بیمه شده شاغل در مدارس غیردولتی گفت: تمام معلمان ما تمام وقت نیستند. تعدادی از آنها در مدارس دولتی فعالیت می‌کنند. فرض کنید مدرسه‌ای چهار ساعت درس فیزیک داشته باشد، موسسان ما بهترین‌های منطقه خود را پیدا می‌کنند و این معلمان برای چهار ساعت تدریس به مدارس ما می‌آیند و تدریس می‌کنند و  اساسا به دنبال بیمه شدن نیستند.

وی با بیان اینکه در قانون جدید تاسیس مدارس غیردولتی آمده است که کارکنان پاره وقت فاقد پوشش بیمه‌ای باید به نسبت ساعات انجام کار، بیمه شوند اما در گذشته چنین نبود گفت: از ابتدای مهرماه جاری هر فردی که در مدارس غیردولتی کار می‌کند و تمایل به بیمه شدن دارد باید متناسب با ساعات کاری‌اش بیمه شود البته در حال حاضر ۴۰ هزار معلم مدارس غیردولتی در مراکز دیگری چون دانشگاه‌ها فعالیت می‌کنند که احتمالا از آن طریق بیمه هستند. مصمم هستیم از ابتدای سال تحصیلی جاری تمام افرادی که در مدارس غیردولتی مشغول به کار هستند، بیمه شوند.

برچسب ها: تدبیر24 ، معلمان
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها