بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
پنجشنبه ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 02
کد خبر: ۸۶۵۹۹
تاریخ انتشار: ۱۷ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۲:۵۱
در پی بالا گرفتن انتقادات و گلایه‌های نمایندگان اهل سنت در جلسه علنی امروز (سه‌شنبه) مجلس شورای اسلامی، نایب رییس مجلس شورای اسلامی از رایزنی با رییس مجلس برای دعوت از بزرگان اهل سنت به مجلس و رفع سوء تفاهم‌ها سخن گفت.
تدبیر24»جلال محمودزاده در تذکر شفاهی خطاب به روسای قوای مجریه و مقننه متذکر شد: شما که مدیریت دو قوه کشور را بر عهده دارید چرا در مراسم تحلیف نمایندگان جامعه میلیونی اهل سنت کشور را نادیده گرفتید.

نماینده مردم مهاباد در مجلس با ناراحتی ادامه داد: از تمام دنیا اقوام و شخصیت‌ها را دعوت کردید اما در مراسم تحلیف حتی یک صندلی برای نمایندگان و نخبگان اهل سنت اختصاص ندادید، آیا جامعه اهل سنت شهروند این کشور نیست؟ در موقع جنگ تحمیلی و دفاع از میهن اسلامی، هزاران نفر شهید و جانباز تقدیم انقلاب کردیم و براساس منویات رهبری در تمام مراسم‌های ملی، مذهبی و انتخابات و راهپیمایی‌ها حضور فعال و گسترده داشتیم.

این عضو هیئت رییسه کمیسیون کشاورزی مجلس با یادآوری بیانیه ۱۰ ماده‌ای رییس‌جمهور درباره مطالبات اقوام و مذاهب،‌ گفت: در انتخابات دوازدهم هم اثری از جامعه اهل سنت نمی‌بینیم و به بهانه کمبود فضا حتی یک نفر از نخبگان اهل سنت را به مراسم تحلیف دعوت نکردید. لاریجانی و پزشکیان دلیل دعوت نشدن اهل سنت به مراسم تحلیف را توضیح دادند اما ای کاش این کار را نمی‌کردند. مطمئن باشید جامعه انقلابی اهل سنت کشور عملکرد و بدقولی‌های شماها را به نام جمهوری اسلامی نمی‌نویسند اما بی‌توجهی و نادیده گرفتن را نیز فراموش نمی‌کنند.

محمودزاده مدعی شد: اگر رای جامعه اهل سنت نبود رییس‌جمهور، رییس جمهور نبود. نمایندگان اهل سنت مجلس به رییس جمهور و اعضای کابینه تذکر می دهیم که مبادا مثل روز تحلیف و تنظمیم کابینه، در تامین امکانات و توزیع عادلانه منابع و توسعه سیاسی، اجتماعی و فرهنگی نسبت به جامعه گسترده اهل سنت، غفلت و کم کاری کنید در غیر این صورت نمایندگان اهل سنت با شدت عکس العمل نشان می دهند.

این نماینده اهل سنت به لاریجانی و روحانی توصیه کرد: به جای توجیه غیرکارشناسی استفاده نکردن از اهل سنت در ترکیب کابینه و دعوت به مراسم تحلیف شفاف، شجاعانه و علنی از این مردم خوب، نجیب و وطن دوست معذرت خواهی و دلجویی کنید در غیر این صورت مطمئن باشید رای مردم و جامعه اهل سنت در انتخابات بعدی در سبد رای رقبای سیاسی تان قرار خواهد گرفت.

مسعود پزشکیان در واکنش به این تذکر گفت: برادران عزیز به جای اینکه این مسئله را به اختلاف نکشند در حال به اختلاف کشاندن آن هستند. اصلا چنین قصدی در کار نبود. نمایندگان سنی و شیعه در مراسم تحلیف حضور داشتند. هیچ امام جمعه‌ای دعوت نشده بود چون جا نبود، اصلا قصد بی‌حرمتی در کار نبود.

وی ادامه داد: این بحثی را که مرتب به اختلاف می‌کشید، کار درستی نیست. خودمان در رابطه با وزرای پیشنهادی با دولت حرف داریم چون مثلا از جامعه آذری‌ها در کابینه وزیری معرفی نشده است. ایجاد اختلاف و تشدید اختلاف در کشور کار درستی نیست. چنین قصدی وجود نداشته است.

نایب رییس مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: بهتر است ما هم برخی حساسیت‌ها را در نظر بگیریم. ولی تهدید کردن، به صلاح نیست. دستاوردها را باید گفت. نمایندگان شیعه و سنی و لر ، اقلیت‌ها در صحن بودند و اکثر مهمانان، مهمانان خارجی بودند و جا وجود نداشت. به نظر بنده نمایندگان عزیز این مسئله را بیشتر از این تشدید نکنید.

پزشکیان پیشنهاد کرد: بنده با دکتر لاریجانی صحبت می‌کنم تا از بزرگان اهل سنت دعوت شود و در جلسه‌ای سوء تفاهم‌ها رفع شود.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها