بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
پنجشنبه ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 02
کد خبر: ۸۶۹۷
تاریخ انتشار: ۳۰ آبان ۱۳۹۲ - ۱۲:۰۴
دادگاه عالی خلق چین پس از سال‌ها فشار بین‌المللی امروز (پنجشنبه) اعلام کرد استفاده از شکنجه برای گرفتن اعتراف از متهمان ممنوع است.
به گزارش تدبیر24 به نقل از خبرگزاری رویترز، گرفتن اعتراف از متهمان با شکنجه در چین مسئله‌ای بود که مدت‌ها سبب محکومیت بین‌المللی این کشور می‌شد.
دادگاه عالی چین در بیانیه‌ای در وب‌ سایت خود اعلام کرد: تحقیقات از متهم و گرفتن اعتراف از طریق شکنجه و همچنین انجام اقداماتی نظیر سرما دادن، گرسنگی دادن، تشنگی دادن، سوزاندن و خسته کردن متهم و دیگر شیوه‌های غیرقانونی به منظور گرفتن اعتراف باید برچیده شود.
دادگاه عالی خلق چین همچنین در بیانیه خود قوانین سخت‌گیرانه‌تری را درباره صدور مجازات مرگ برای متهمان وضع و تاکید کرد: باید برای این مجازات شواهد کافی ارائه شود و تنها قضات با تجربه باید محاکمه‌های مربوط به مجازات مرگ را قضاوت کنند.
چند روز پیش دولت چین اعلام کرد که تلاش دارد تعداد جرایم دارای مجازات اعدام در این کشور را کاهش دهد.
بیانیه دادگاه عالی خلق چین بخشی از یک بیانیه کلی‌تر به منظور مشخص کردن اتهامات واهی در پرونده‌های قانونی بوده و چند روز پیش از آن نیز مقامات چین دست به برخی اصلاحات از جمله برچیدن اردوگاه‌های کار اجباری و حذف نفوذ سیاسی در دادگاه‌ها زدند.
با این وجود استقلال قوه قضاییه در چین از آنجا که دادگاه‌ها باید در نهایت به حزب کمونیست پاسخگو باشند، چندان پررنگ نیست.
نیکلاس بکلین، یک مقام دیده‌بان حقوق بشر، گفت: مشکل در چین همواره مربوط به اجرای این احکام است. در نظام قضایی چین، سیستم امنیتی قدرتمندترین نهاد است و نظارت کمی بر اینکه چطور این سیستم قدرت خود را اعمال می‌کند، وجود دارد.


بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها