بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
پنجشنبه ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 02
کد خبر: ۸۷۰۳۲
تاریخ انتشار: ۲۲ مرداد ۱۳۹۶ - ۰۸:۵۵
سعیدی:
یک عضو فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی گفت: وزیر آموزش و پرورش باید در سطوح مختلف مدیریتی به استفاده از زنان و جوانان باور داشته باشد و بتواند با یک تیم کارشناسی قوی و باتجربه مشکلات را حل کند.

تدبیر24»فاطمه سعیدی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار داشت:  آموزش و پرورش نیازمند یک تحول اساسی در همه زمینه‌هاست و نمی‌توان سرنوشت ۱۲ میلیون دانش آموز را به نوعی از مدیریت سپرد که چنین توانایی نداشته باشد.

این عضو هیئت رئیسه فراکسیون امید با بیان اینکه نمایندگان مجلس در برابر موکلین خود، فرهنگیان، دانش آموزان و میلیون ها خانواده ایرانی مسئولیت دارند، گفت: نمی‌توان به صرف اینکه با دولت همسو هستیم هر گزینه‌ای که معرفی شد را با رای اعتماد به وزارتخانه‌ها بفرستیم.

سعیدی با تاکید بر مشکلات و چالش‌های بزرگ وزارت آموزش و پرورش گفت: وزیری باید وارد این وزارتخانه شود که در کارنامه‌اش حل چالش‌ها و بحران‌های آموزش و پرورش دیده شود. دوران آزمون و خطا حداقل برای وزارت آموزش و پرورش به سر آمده و احتیاج به نیرویی است که بتواند با یک تیم کارشناسی قوی و با تجربه مشکلات را حل کند.

وی ادامه داد: بدنه آموزش و پرورش از زنان و جوانان توانمند بسیاری تشکیل شده است. ۱۰ سال دیگر کل کشور با بحران خلاء مدیران مواجه خواهد شد. مدیران فعلی یا بازنشسته می شوند و یا به هر حال به دلیل سن بالا نمی توانند کارایی لازم را داشته باشند. در آن زمان چه کسانی قرار است روی این صندلی ها بنشینند؟ بنابراین اگر امروز به جوانان شایسته اعتماد نکنیم فردا زیان آن را کل کشور می بیند. وزیر آموزش و پرورش نیز از این قاعده مستثنی نیست و باید در سطوح مختلف مدیریتی به استفاده از زنان و جوانان باور داشته باشد نه اینکه در یک حلقه بسته مدیریتی بماند.

برچسب ها: تدبیر24 ، سعیدی
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها