بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
جمعه ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 03
کد خبر: ۸۷۲۹۸
تاریخ انتشار: ۲۴ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۴:۴۴
رییس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه دو نفر از وزرای پیشنهادی کابینه دوازدهم در معرض خطر هستند، در عین حال گفت که جهت‌گیری کلی مجلس، رای اعتماد به همه وزرای پیشنهادی است.
تدبیر24»غلامرضا تاجگردون در حاشیه جلسه علنی صبح امروز مجلس در جمع خبرنگاران درباره برخی حاشیه‌ها در مورد وزرای معرفی شده به مجلس، گفت: حرف‌هایی که در بیرون وجود دارد خیلی در مجلس مطرح نیست و در عین حال گاهی مسائلی اتفاق می‌افتد که قابل پیش‌بینی نیست مثل رای اعتماد به کابینه یازدهم و رای عدم اعتماد مجلس به ‌آقای نجفی که ما آن را پیش‌بینی نمی‌کردیم.

وی افزود: به نظرم یکی دو تا از وزرای معرفی شده در معرض خطر هستند ولی باید تا روز آخر صبر کرد. جهت گیری کلی مجلس هم رای اعتماد به همه وزرای پیشنهادی است. در بین نمایندگانی که سیاسی نگاه نمی‌کنند و نگاه کارشناسی به مسائل دارند بحث‌های اقناعی هم در جریان است. مثلا من به طرفداری از وزیری صحبت کرده بودم و امروز جمعی از دوستان مخالف درباره ایشان با من بحث کردند. در مواردی من آنها را قانع کردم و در برخی موارد هم آنها من را قانع کردند.

تاجگردون ادامه داد: لابی‌ها و مسائل منطقه‌ای هم در رای اعتماد نمایندگان تاثیرگذار است و لابی‌ها خیلی هم مذموم نیست.

رییس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی درباره ترکیب اقتصادی کابینه دوازدهم نیز گفت: من این ترکیب را متعادل‌تر و هماهنگ‌تر می‌دانم فارغ از بحث اقتصادی در دولت قبل، موضوع عدم هماهنگی تیم اقتصادی مطرح بود ،اما در این تیم رییس‌جمهور هماهنگی را ارجح دانسته تا اینکه بخواهد سطح تخصصی را بالاتر ببرد. من نمی‌توانم بگویم آقای کرباسیان نسبت به آقای طیب‌نیا برتری دارد ولی رییس‌جمهور افراد را طوری انتخاب کرده که با بخش مالی و پولی هماهنگ‌تر باشند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها