بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
جمعه ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 03
کد خبر: ۹۰۲۱۱
تاریخ انتشار: ۲۶ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۳:۰۶
یک متخصص داخلی گفت: دفع مکرر مدفوع یا فعال بودن بیش از اندازه روده‌، ممکن است در نتیجه تاثیر برخی عوامل باشد که نباید همیشه آن را با بیماری اشتباه گرفت، اما گاهی نیز پرکاری روده، علامت بروز یک بیماری است.

تدبیر24»یک متخصص داخلی گفت: دفع مکرر مدفوع یا فعال بودن بیش از اندازه روده‌، ممکن است در نتیجه تاثیر برخی عوامل باشد که نباید همیشه آن را با بیماری اشتباه گرفت، اما گاهی نیز پرکاری روده، علامت بروز یک بیماری است.

به گزارشبهداشت نیوز،دکتر محسن نجاتی افزود: این عارضه ممکن است بر اثر مصرف برخی از داروها از جمله مصرف مکرر داروهای ملین، استفاده از داروهای ضد استفراغ و بعضی آنتی‌بیوتیک‌ها به وجود بیاید.

وی تصریح کرد: مصرف برخی از آنتی‌بیوتیک‌ها(Antibiotics) ممکن است گاهی موجب افزایش حرکات روده‌ای شده و فرد با دفع مکرر مدفوع مواجه شود و یا گاهی منجر به اسهال شود.

به گفته این متخصص داخلی و گوارش، علاوه بر موارد ذکر شده مسومیت(Poisoning) با «ویتامین D» نیز ممکن است در فرد این عارضه را ایجاد کند.

نجاتی در پاسخ به این‌که آیا بیماری‌ها نیز ممکن است در این مسئله نقش داشته باشد،‌ افزود: معمولا امکان اسهالی شدن فرد با بیماری‌ها وجود دارد که این حالت با پرکاری روده متفاوت است، به طور مثال مشکلات تیروئیدی می‌تواند در فرد ایجاد اسهال کند.

به گفته این متخصص بیماری‌های داخلی و گوارش استرس(Stress)، نیز از جمله عواملی است که گاهی منجر به پرکاری و یا کم کاری روده‌ها خواهد شود.

 وی با بیان این‌که در بیشتر اوقات، این عارضه نیازی به درمان ندارد، افزود: تنها با برطرف کردن عامل به وجود آورنده پرکاری روده، می توان با آن مقابله کرد. البته در صورت ادامه‌دار شدن مشکل ، چنان‌چه حالت پیش آمده برای فرد آزار دهنده شود، می‌توان با مراجعه به پزشک و بررسی علل دقیق این عارضه، به رفع آن کمک کرد.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها