بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
شنبه ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 04
کد خبر: ۹۱۹۹۷
تاریخ انتشار: ۱۷ مهر ۱۳۹۶ - ۰۸:۴۷
معاون اداره کل نظارت بر فرآورده‌های غذایی سازمان غذا و دارو به انتشار کلیپی در فضای مجازی با مضمون برنج‌های لاستیکی و پلاستیکی واکنش نشان داد.
تدبیر24»مهندس سمیره صباح در واکنش به انتشار کلیپی در فضای مجازی با مضمون برنج‌های لاستیکی و پلاستیکی در بازار که سلامت مصرف‌کنندگان را به خطر انداخته، گفت: این خبر به هیچ عنوان صحت ندارد و سازمان غذا و دارو تمام منابع و مزارع برنج را قبل از اقدام به واردات، مورد بازدید و آزمایش قرار می‌دهد. تمام کارخانه‌ها نیز بازدید می‌شوند و موارد نیز قبل از اینکه مجوز واردات دریافت کنند، ابتدا باید ثبت شوند.

وی افزود: این کلیپ پیش از این نیز پخش شده بود. در همین راستا هم تولیدکنندگان و انجمن برنج هند به ایران آمدند و در حضور رییس سازمان غذا و دارو مستندات‌شان را ارائه دادند که برنج‌هایشان در مزارع تولید و به ایران و سایر کشورها صادر می‌شود.

معاون اداره کل نظارت بر فرآورده‌های غذایی سازمان غذا و دارو افزود: بازدیدهای مکرر از مزارع برنج هند، پاکستان، تایلند و اخیرا نیز اروگوئه و پاراگوئه و سایر منابع توسط بازرسان سازمان غذا و دارو انجام می‌شود و بدین ترتیب تمام منابع ابتدا ثبت می‌شوند و بعد از آن مجوز واردات دریافت می‌کنند.

صباح  تاکید کرد: هر محموله‌ای هم که به گمرک وارد می‌شود، ابتدا به آزمایشگاه ارسال شده و پس از آنکه تاییدیه آزمایش‌های مربوطه را دریافت کرد، مجوز مصرف آن صادر می‌شود.

معاون اداره کل نظارت بر فرآورده‌های غذایی سازمان غذا و دارو در پایان مجددا گفت: در مجموع این کلیپ کاملا کذب بوده و محتوای آن به هیچ عنوان مورد تایید نیست.

گفتنی است؛ اخیرا کلیپی در فضای مجازی منتشر شده که با ریختن مشتی برنج روی شعله گاز، نشان می‌دهد که برنج‌ها مانند پلاستیک آب شده و سیاه می‌شوند. راوی این کلیپ ادعای لاستیکی، پلاستیکی و مشمایی بودن برنج‌ها را دارد.
مطالب مرتبط
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها