بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
جمعه ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 03
کد خبر: ۹۳۲
تاریخ انتشار: ۱۳ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۶:۳۲
معاون کل سازمان توسعه تجارت ایران با اشاره به آغاز پرداخت ارز مبادله‌ای به اولویت 9 کالایی، گفت: هم‌اکنون واردات خودرو، گوشی تلفن همراه، فلزات گرانبها از جمله طلا و نقره و لپ‌تاپ مشمول دریافت ارز مبادله‌ای هستند، ضمن اینکه تقاضای بلاتکلیفی از سمت واردات رسمی برای دریافت ارز وجود ندارد.

آغازواردات خودرو وموبایل با ارزمبادله‌ای

براساس تصمیم جدید بانک مرکزی، اولویت 9 کالایی از روز پنجشنبه هفته گذشته مشمول دریافت ارز مبادله‌ای از مرکز مبادلات ارزی کشور شده است که بر این اساس، پیش‌بینی می‎شود تا از فشار بر بازار ارز کاسته شود.
عدم وجود تقاضای بلاتکلیف برای تامین ارز واردات رسمی
معاون کل سازمان توسعه تجارت ایران افزود: حال که اولویت 9 کالایی از سوی مرکز مبادلات ارزی کشور تامین ارز می‌شود، بنابراین ارز مورد نیاز تمامی کالاهای وارداتی کشور از سوی دولت تامین می‌شود، به نحوی که اولویت 1 و 2 که کالاهای اساسی هستند از سوی بانک مرکزی با نرخ مرجع، ارز دریافت خواهند کرد و اولویت 3 تا 9 نیز در مرکز مبادلات ارزی، ارز به نرخ مبادله‌ای می‌گیرند.
وی تصریح کرد: هم اکنون تقاضای بلاتکلیفی برای واردات رسمی کشور خارج از مرکز مبادلات ارزی وجود ندارد؛ بنابراین در حقیقت تمام واردکنندگان کشور از سوی دولت، تامین ارز می‌شوند.
خودرو، موبایل و لپ‌تاپ در فهرست دریافت‌کنندگان ارز مبادلاتی
کرمانشاهی گفت: براساس تصمیم جدید بانک مرکزی، از روز پنجشنبه واردات خودروهای سواری با حجم موتور کمتر از 2500 سی‌سی، لپ‌تاپ، گوشی تلفن همراه و سایر کالاهای نیمه‌ساخته و ساخته شده در الویت دریافت ارز مبادله‌ای قرار گرفته‌اند.
وی تصریح کرد: کالاهای اولویت 9 از جمله کالاهای مورد نیاز کشور هستند که البته جزء اقلام لوکس به شمار نمی‌آیند، البته باید توجه داشت که اولویت این کالاها کمتر از اولویت 1 تا 8 است؛ اما به هرحال از سوی مرکز مبادلات ارزی کشور تامین ارز می‌شوند.
واردات طلا و نقره مشمول دریافت ارز مبادلاتی
معاون کل سازمان توسعه تجارت ایران همچنین از برخورداری واردات فلزات گرانبها از جمله طلا و نقره با ارز مبادلاتی خبرداد و گفت: هرچه واردات فلزات گرانبها بیشتر باشد، به نفع کشور است؛ چرا که طلا به عنوان پشتوانه پولی و ارزی کشور عمل می‌کند و البته واردات آن از این پس مشمول دریافت ارز مبادلاتی‌ خواهد شد.
وی ادامه داد: البته خروج طلا از کشور تابع ضوابط خاصی است اما به هرحال واردات طلا به عنوان پشتوانه پولی و ارزی، به نفع کشور است.
فهرست کالاهای مشمول اولویت 9
کرمانشاهی گفت: در اولویت 9 کالایی، براساس فهرست ارایه شده از سوی وزارت صنعت، معدن و تجارت و تائید نهایی از سوی بانک مرکزی، کالاهای نهایی بادوام و غیرلوکس از جمله گوشی تلفن همراه، لپ‌تاپ، خودروهای سواری تا 2500 سی‌سی، تراشه‌های مخابراتی، تجهیزات کامپیوتر، برخی از وسایل حمل و نقل، یراق‌آلات مبلمان، برخی الکترودها، برخی اقلام لوازم خانگی در زمره اولویت 9 کالایی قرار می‌گیرند.
وی اظهار داشت: برخی دستگاههای تقویت‌کننده، چیلر جذبی، برخی اقلام مرتبط با آتش‌نشانی، چوب‌های متراکم، آسانسور، برخی از انواع پرژکتور، ماشین‌آلات و ادوات کشاورزی، برخی از انواع دوربین، زمان‌سنج‌ها، شیشه‍آلات، سایر دستگاههای آزمایشگاهی و فلزات گرانبها از جمله طلا و نقره نیز از جمله کالاهایی هستند که ارز مبادله‌ای دریافت خواهند کرد.
منبع: ایسنا

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها