بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
پنجشنبه ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 02
کد خبر: ۹۳۳۴۴
تاریخ انتشار: ۰۱ آبان ۱۳۹۶ - ۰۹:۱۱
نماینده خلخال در مجلس گفت: مسئولان کشور باید در زمینه ایجاد شغل انگیزه بیشتری نشان دهند. مسئولان باید ریسک‌پذیر باشند تا بتوانیم از منابع موجود در کشور به نحو احسن در این زمینه بهره بریم.

تدبیر24»بشیر خالقی در گفت‌وگو با ایسنا درباره عملکرد مسئولان در تحقق شعار سال یعنی "اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال" اظهار داشت: مشکل اساسی کشور ما مسئله اشتغال است و این مسئله برمی‌گردد به اینکه ما تا چه میزان قادر باشیم توان تولیدی کشور را بالا ببریم و از امکانات موجود استفاده بهینه داشته باشیم.

این عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس افزود: دامنه این مسئله بسیار گسترده است؛ با توجه به اینکه امروز کارخانجات در شرایط نامناسبی به سر می برند و شاهد تعدیل نیروهای گسترده هستیم.

خالقی با اشاره به اینکه «کمبود شغل یکی از عوامل اساسی مهاجرت به حساب می‌آید» بیان کرد: کمبود شغل دارای عوارض کوتاه مدت و بلندمدت است که از عوارض کوتاه مدت آن می توان به مهاجرت خانواده ها از شهرهای کوچک به شهرهای صنعتی به منظور یافتن شغل مناسب اشاره کرد که در نهایت شاهد آمار بالایی از جوانان بیکار در شهرهای صنعتی هستیم.

خالقی در ادامه گفت: امروز مهاجرت یکی از دغدغه های خانواده هاست و دولتمردان و نظام باید برای ایجاد اشتغال گام های بلندی بردارند.

وی ادامه داد: مسئولان کشور باید با ارائه تسهیلات کافی انگیزه لازم را برای استفاده از امکانات کشور ایجاد کنند تا بتوانیم با بهره گیری از این نعمات الهی زمینه های شغلی کافی را در کشور ایجاد کنیم. چرا که کمبود شغل به تنهایی یکی از عوامل اصلی مهاجرت است که منجر به ایجاد خلل در برنامه ریزی کشور می شود.

این عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در ادامه بیان کرد: امروز شاهد کارشکنی تعدادی از کارمندان و مدیران در بخش های مختلف هستیم. با این حال با توجه به شرایط موجود باید همه مسئولان دست به دست هم بدهند تا بتوانیم مشکلات را بهتر درک نماییم و راهکارهای موثری ارائه دهیم.

نماینده خلخال بیان کرد: ما باید به منظور افزایش سرمایه گذاری ها در بخش های مختلف با دنیا تعامل داشته باشیم اما در عین حال عزت و قدرت کشور را محفوظ بداریم چرا که ما کشوری هستیم که زیر بار ذلت نمی رویم.

خالقی در پایان گفت: باتوجه به فرمایشات مقام معظم رهبری نه تنها مسئولان اجرایی بلکه تمام قوای سه گانه باید با یکدیگر همگام و همدل شوند تا بتوانند به خوبی مشکلات را ببینند و راهکار مناسب ارایه کنند. و همچنین با اتکا به آیه شریفه «أَشِدّاءُ عَلَی الکُفّارِ رُحَماءُ بَینَهُم» در جهت عزت و اقتدار کشور گام برداریم.


بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها