بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
چهارشنبه ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 01
کد خبر: ۹۳۶۶۳
تاریخ انتشار: ۰۴ آبان ۱۳۹۶ - ۱۱:۴۵
رئیس کمیسیون پارلمانی در امور مالی و اقتصادی در اقلیم کردستان اعلام کرد که این پارلمان امروز (پنجشنبه) برای بررسی تعلیق دوره مسعود بارزانی تشکیل جلسه می‌دهد.
تدبیر24»عزت صابر، رئیس کمیسیون پارلمانی در امور مالی و اقتصادی در اقلیم کردستان در مصاحبه با خبرگزاری‌های نووستی و اسپوتنیک در پاسخ به اخباری مطرح شده مبنی بر انتقال قدرت مسعود بارزانی، رئیس اقلیم کردستان عراق به پارلمان کردستان گفت: این مساله درست است. پیش از آنکه ما به یک خلأ سیاسی و قانونی برسیم این اختیارات میان پارلمان و کابینه توزیع می‌شود.

وی افزود: منصب رئیس اقلیم کردستان و معاونش به حالت تعلیق در می‌آید و انتخابات تنها بعد از گذشته هشت ماه برگزار می‌شود.

پارلمان اقلیم کردستان روز سه‌شنبه از موکول کردن انتخابات پارلمانی و ریاست اقلیم به هشت ماه دیگر خبر داد.

همزمان، هندرین محمد، رئیس کمیسیون انتخاباتی در اقلیم کردستان نیز گفت که این اقدام به این دلیل اتخاذ شد که احزاب سیاسی نامزد خود را معرفی نکردند.

در همین حال، شوان رابر، از رهبران گروه اسلامی کردستان اعلام کرد: طبق اطلاعات موجود، پیش بینی می‌شود که مسعود بارزانی از پست خود به دلیل بحران کنونی در کردستان استعفا دهد.

وی افزود: چه بسا کشورهای بزرگ بارزانی را در پی برگزاری همه‌پرسی وادار به استعفا کنند. کشورها تعاملشان با بارزانی دیگر مثل گذشته نیست و علت این امر این است که بارزانی نصیحت‌ها و میانجی‌گری‌های آنها را نپذیرفت و بحران میان بغداد و کردستان رو به وخامت نهاد.

وی افزود: بارزانی پس از همه‌پرسی در شرایط دشواری قرار دارد و بغداد و کشورهای همسایه نیازمند یک شخص جدید یا دولت جدیدی هستند تا با آن در مرحله آتی تعامل کنند.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها