بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
جمعه ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 03
کد خبر: ۹۳۶۸۱
تاریخ انتشار: ۰۵ آبان ۱۳۹۶ - ۰۱:۳۰
محققان هندی در قالب یک مقاله، عملکرد تیم احیایی در حوزه جراحت‌ها ورزشی را مرور کرده‌اند.
تدبیر24»به روشن سازی نکات مربوط به بهبود احیا پس از جراحت ورزشی پرداختند و پیشرفت در این حوزه را ضرورتاً در امتداد با فیزیوتراپی ورزشی، پزشکی ورزشی و جراحی ارتوپدیک دانستند.

پروفایل درحال تغییر آسیب دیدن با ورزش، به علاوه محدودیت دسترسی به امکانات به منظور احیا در بیشتر مناطق در هند، یک نگرانی به شمار می‌آید. ورزشکاران حرفه‌ای دارای روش های محافظت کننده هستند. اما ورزشکاران سطح متوسط، اغلب از این امکانات بی بهره‌اند.

فاکتورهای کلیدی در پروتکل‌های موفق احیای جراحت ورزشی، شامل به کارگیری اساسنامه‌های مدرن احیا تحت نظارت مناسب، زمان بندی مناسب مداخلات جراحانه و نیاز به مصرف عوامل دارویی است. این پروتکل‌ها، روش تیمی را تاکید می‌کنند. طرح‌های مربوط به احیا توسط یک گروه متخصص با هدایت یک فیزیوتراپ آشنا باروش های ورزشی اجرا می‌شود.

چیزی که اغلب در کشورهای در حال توسعه از دست می‌رود، پشتیبان روانشناس و درک روشن دستور العمل های احیایی توسط ورزشکاران است. هدف اولیه، برگشت ایمن به ورزش و حداقل کردن خطر جراحت مجدد با بازگشت به ورزش است. این عمل شامل احیا در مراحل آسیب و روش های جدیدی است که به روشنی فاز حاد و مزمن آسیب را نشان می‌دهد. ارزیابی آسیب پذیر بودن ورزشکاران یک بخش تخصصی است و نیاز به معرفی در همه سطوح ورزشی را دارد. یک فاکتور کلیدی در همه اساسنامه‌های احیایی جراحت ورزشی، پیشگیری از جراحت است.

این بخش شامل حفظ داده‌ها توسط تیم‌ها یا مربیانی است که هنوز در هند به طور کامل گسترش نیافتند. به علاوه، آسیب و مشکلات متعاقب آن نیاز به درک جامع توسط ورزشکاران و مربیان آنها دارد. در این مقاله مروری، تلاش شده است که به برخی مسائل مهم و کاربردی در رابطه بهبود احیا پس از ورزش بپردازد.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها