بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
سه‌شنبه ۲۹ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 March 19
کد خبر: ۹۳۸۵۰
تاریخ انتشار: ۰۶ آبان ۱۳۹۶ - ۱۵:۵۴
رسول خضری در گفتگو با تدبیر24 :
ما نمی توانیم نسبت کردها با ترکیه و عراق را مانند نسبت کردها با ایران بدانیم. رابطه کردها با ایران بسیار پر رنگ تر و قوی تر است. قطعا دولتمردان در این زمینه توجه ویژه را داشته اند و باید داشته باشند.

تدبیر24»رسول خضری نمابنده مجلس شورای اسلامی با حضور در غرفه تدبیر24 در بیست و سومین نمایشگاه مطبوعات ضمن اشاره به حضور سپنتا نیکنام عضو زرتشتی شورای شهر یزد و پیگیری موضوع لغو عوضیت ایشان با نظر شورای نگهبان توسط مجلس شورای اسلامی و توجه مردم کردستان به تمامیت ارضی جمهوری اسلامی با خبرنگار ما گفتگو کرد.

به گزارش تدبیر24 نماینده مردم پیرانشهر و سردشت درباره موضوع لغو عضویت سپنتا نیکنام گفت : دکتر لاریجانی به مدیر نظارت بر انتخابات شوراها ماموریت داده است. نظارت بر انتخابات شوراهای شهر و روستا بر عهده مجلس است. دکتر لاریجانی از اختیارات مجلس استفاده کرده اند و مستقیما به رییس عالیه نظارت بر انتخابات شوراها که آقای محمودی شاه نشین هستند، ماموریت داده اند که این مساله را بررسی و رسیدگی نمایند و ایشان هم قول داده اند که مساله را به نتیجه برسانند. ما هم امیدواریم مجلس در راستای صیانت از رای مردم و به عنوان خانه ملت به وظیفه قانونی و ذاتی خود عمل کند.



این عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس درباره توجه مردم کردستان به تمامیت ارضی جمهوری اسلامی گفت : همه کردهای دنیا ریشه ایرانی دارند. همه کردها نوعی خاص به کردستان ایران نگاه می کنند چون خاک آبا و اجدادی شان است. زمانی مرزهای ایران تا دریای مدیترانه بوده است. اما بر اثر ضعف حکام وقت هر زمانی قسمتی از خاک ایران جدا شده است. همیشه هم ایران برای کردهای عراق حالت سرپناه داشته است. بر خلاف ترکیه و عراق در زمان صدام که هر دو نسبت به کردهای عراق سرکوب گر بوده اند. یک رابطه ای بین کردها و ایران هست که مثل رابطه فرزند به پدر و مادر است. ما نمی توانیم نسبت کردها با ترکیه و عراق را مانند نسبت کردها با ایران بدانیم. رابطه کردها با ایران بسیار پر رنگ تر و قوی تر است. قطعا دولتمردان در این زمینه توجه ویژه را داشته اند و باید داشته باشند.

وی در پایان افزود: دولت مرکزی عراق هم با هم فکری و همراهی ایران می تواند به یک حالت مرزی الطرفین برسد. قطعا آرامش در مناطق مرزی به نفع هر دو طرف است. ما هم به دنبال آرامش و امنیت هستیم. در مجموع با توجه به قدم هایی که از طرف دولت اقلیم کردستان عراق برداشته شده است بتوانند پای میز مذاکره بنشینند و قطعا با همراهی و حضور پر رنگ ایران می توانند به نتایج مطلوبی دست پیدا کنند.


بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها