بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
شنبه ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 04
کد خبر: ۹۴۱۰
تاریخ انتشار: ۰۶ آذر ۱۳۹۲ - ۱۴:۳۷
سیستم رایانه‌ای دانشگاه کارنیگ ملون با تحلیل میلیون‌ها تصویر مختلف می‌تواند با استفاده از عقل سلیم مشابه انسان و بدون آموزش خاص، ارتباط معنایی بین تصاویر مختلف را یاد بگیرد.
تدبیر24: برنامه رایانه‌ای «NEIL» از اواسط ماه جولای (تیر ماه) جست‌وجوی 24 ساعته تصاویر در اینترنت را آغاز‌ کرده‌است؛ این برنامه تاکنون سه میلیون تصویر را بررسی و ارتباط بین تصاویر را درک کرده‌است. هدف از این پروژه، ایجاد عقل سلیم(common sense) - توانایی یادگیری بدون آموزش خاص - در سیستم‌های رایانه‌ای است. «آبین گوپتا» استادیار موسسه رباتیک دانشگاه کارنیگ ملون تأکید می‌کند: هر نوع هوش برای یادگیری نیازمند عقل سلیم است؛ تصاویر با دارا بودن اطلاعات مختلف در خصوص جهان، بهترین روش برای یادگیری ویژگی‌های بصری محسوب می‌شوند.

فرآیند درک ارتباط بین موضوعات مختلف در انسان خود‌بخود انجام می‌شود و محققان امیدوارند که برنامه NEIL بتواند رایانه‌ها را نیز قادر به یادگیری بدون نیاز به آموزش کند. این برنامه در حقیقت مدلسازی از آنچه انسان دیده و درک می‌کند، با کمک سخت‌افزار و نرم‌افزار است. در برنامه رایانه‌ای NEIL از پیشرفت‌های دید رایانه برای تحلیل و شناسایی اشکال و رنگ‌های موجود در تصاویر استفاده شده است. وجود خودروها در جاده، شبیه بودن اردک به غاز، حضور گورخرها در دشت و شبیه بودن ببرها به گورخر از جمله نمونه‌هایی است که برنامه رایانه‌ای NEIL موفق به درک درست ارتباط آنها شده است.

اما تشخیص ارتباطاتی مانند کرگدن نوعی بز کوهی است یا گوینده خبر می تواند شبیه باراک اوباما باشد، از جمله خطاهایی است که این سیستم به اشتباه آنها را درک کرده‌است. محققان امیدوارند که با کمک این برنامه، سیستم‌های رایانه‌ای به تنهایی بتوانند ارتباط بین گزینه‌های مختلف را بدون نیاز به آموزش فرا‌ گرفته و باهوشتر شوند.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها