بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
جمعه ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 03
کد خبر: ۹۴۵۸۰
تاریخ انتشار: ۱۶ آبان ۱۳۹۶ - ۰۹:۱۸
بنا به اعلام سازمان ملل متحد، یک میلیون و ۲۵۰ هزار نفر در کشور جنگ زده سودان جنوبی با گرسنگی دست و پنجه نرم می‌کنند.
تدبیر24»گزارش مشترک این سازمان و دولت سودان جنوبی نشان می‌دهد شمار افرادی که از گرسنگی رنج می‌کشند طی یک سال گذشته دو برابر شده است. این در حالی است که بنا به هشدار کمک رسانان و دولت سودان جنوبی، این کشور ممکن است در سال ۲۰۱۸ میلادی بار دیگر با قحطی روبرو شود.

گروه های فعال در عرصه ارائه کمک های بشردوستانه دلیل رو به وخامت نهادن شرایط سودان جنوبی را ادامه درگیری در این کشور می‌دانند. نزدیک به پنج سال از آغاز جنگ در سودان جنوبی می‌گذرد. درگیری ها در این کشور تاکنون بیش از ۵۰ هزار کشته بر جا گذاشته است.

در دو بخش از ایالت الوحده (یونیتی) سودان جنوبی که تازه استقلال یافته ترین کشور جهان محسوب می‌شود در ماه فوریه سال جاری وضعیت قحطی زدگی اعلام شده بود.

بنا به اعلام سازمان ملل متحد و مرکز آمار ملی سودان جنوبی در ماه سپتامبر (شهریور) سال جاری شش میلیون نفر در این کشور با گرسنگی شدید روبرو بودند. رقمی که معادل ۵۶ درصد کل جمعیت سودان جنوبی است. شرایط ۲۵ هزار نفر از ساکنان ایالت الوحده (یونیتی) در همین ماه از نظر نهادهای بشردوستانه «فاجعه بار» ارزیابی شده است.

جنگ طولانی مدت در سودان جنوبی زراعت را غیرممکن کرده است. این در حالی است که امدادرسانی به ساکنان این کشور نیز «خطرناک» و «دشوار» توصیف می‌شود.

به گزارش یورونیوز، گروه های مدافع حقوق بشر از تمامی طرف های درگیر در جنگ سودان جنوبی خواسته‌اند امکان دسترسی «فوری» و «بی قید و شرط» امدادرسانان به قحطی زدگان این کشور را فراهم کنند.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها