بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
چهارشنبه ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 01
کد خبر: ۹۵۴۷۵
تاریخ انتشار: ۲۷ آبان ۱۳۹۶ - ۱۵:۱۵
اگر می‌خواهید یک کالباس سالم و خوشمزه را نوش جان کنید، این روش تهیه را امتحان کنید.
تدبیر24»اگر می‌خواهید یک کالباس سالم و خوشمزه را نوش جان کنید، این روش تهیه را امتحان کنید. اگر بعضی ادویه‌ها را ندارید می‌توانید حذف کنید.

مواد لازم :

-مرغ یا گوشت (چرخ شده) 600 گرم
-یخ (خرد شده) نصف لیوان
-شیرخشک (قنادی) 1 ق غ
-نشاسته ذرت 1 ق غ
-سیر سه حبه
-پودر سیر 1 ق چ
-جوز رنده شده 1/2 ق چ
-پودر زنجبیل 1 ق چ
-پاپریکا 1 ق چ
-آویشن 1 ق چ
-تخم گشنیز 1 ق چ
-فلفل سیاه و قرمز هرکدام 1/2 ق چ
-نمک 1 ق غ
-خلال پسته (خیس خورده در آب جوش) به میزان دلخواه
-هویج (پخته و نگینی خرد شده) یک عدد

طرز تهیه:

1.ابتدا مرغ چرخ شده رو (ترجیحا دو یا سه بار چرخ کنید) با سیر توی غذاساز بریزید و خوب میکس کنید.

2.کلیه ادویه هارو توش بریزید و یخ رو اضافه کنید و دوباره میکس کنید.یخ باعث میشه حفره هایی توی کالباس ایجاد بشه.وقتی همه رو باهم میکس کردین خلال پسته و هویج خرد شده رو اضافه کنید و همه رو باهم مخلوط کنید.(با قاشق/نیازی به مخلوط کن نیست چون هویج و پسته نباید له بشه).

3.این مواد رو با سلفون کاملا رول کنید و خوب بپیچید و هوای کیسه رو بگیرید.می توانید برای اطمینان بیشتر با یه کیسه تنورک هم کاملا رول کنید که هنگام پخت اصلا آب واردش نشه.(کیسه تنورک کیسه های مختص حرارت دیدن و توی فر رفتنه)

4.بعد داخل آب جوش بندازید یا بخارپز کنید تا زمانی که کاملا بپزه.حدود یک ساعت و ربع کافیه.

5.بعد داخل یخچال یا اگه عجله دارید داخل فریزر بذارید تا سرد و محکم بشه و سپس برش بزنید و نوش جان کنید

6.به همین سادگی شما یه کالباس سالم و رژیمی و خوش طعم دارید.
مطالب مرتبط
برچسب ها: کالباس ، منزل ، غذا
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها