بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
شنبه ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 04
کد خبر: ۹۶۰۲۷
تاریخ انتشار: ۰۶ آذر ۱۳۹۶ - ۰۹:۰۱
رئیس کمیته مشارکت‌های مردمی شورای شهر تهران از پراکندگی و گاهی غیراجرایی بودن مصوبات مدیریت محله گلایه کرد و از تشکیل کارگروهی برای بازنگری در مصوبات محلات خبر داد.
تدبیر24»حجت نظری با اشاره به جلسه اخیرش با کارشناسان و دبیران کمیته تنقیح مصوبات و کمیته مشارکت‌های مردمی شورای شهر تهران، گفت: متاسفانه در بحث مدیریت محلات تهران با پراکندگی مصوبات مواجه هستیم و حتی برخی مصوبات نیز نیاز به به‌روز رسانی دارد که این مسئله سبب شد این جلسه در راستای هم افزایی کمیته تنقیح مصوبات و مشارکت‌های مردمی برگزار شود.
وی با بیان اینکه در این جلسه درباره وجود مقررات و مصوبات پراکنده و گاها غیراجرایی در حوزه مدیریت محلات پایتخت و لزوم یکپارچه سازی این مصوبات و حتی ترمیم مقررات تبادل نظر صورت گرفت، تصریح کرد: ساکنان محلات در بحث مدیریت شهری می‌توانند مشارکت تعیین کننده‌ای داشته باشند و حتی در بهبود شرایط اثرگذار باشند که لازم است در این کمیته‌ها نسبت به افزایش میزان مشارکت مردم چاره اندیشی شود.
عضو شورای شهر تهران با اشاره به نبود قانون مدون و مشخص در مدیریت محله که سبب بروز مشکلات زیادی شده است، گفت: مقرر شده تا کارگروهی پنج نفره متشکل از دبیران دو کمیته تنقیح مصوبات و مشارکت‌های مردمی و همچنین یک کارشناس از هر دو کمیته به ریاست بنده تشکیل شود تا متون قانونی، مقررات و راهکارهای عملی ارتقاء جذب مشارکت‌های مردمی در محلات و فعالیت سازمان‌های مردم نهاد در سطح محلات بررسی شود تا نهایتا گزارشی به کمیسیون فرهنگی و اجتماعی تقدیم شود.
وی با بیان اینکه تورم و پراکندگی مصوبات در حوزه مربوط به مدیریت محلات سبب شده بود که مردم تاثیرگذاری اندکی در تعیین سرنوشت خود در محلات داشته باشند، گفت: هدف ما تقویت محله محوری است و در این چهار سال تلاش می‌کنیم تا مصوبات مربوط به مدیریت محلات مشخص، مدون و اجرایی باشد.
مطالب مرتبط
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها