بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
پنجشنبه ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 02
کد خبر: ۹۷۱۵۴
تاریخ انتشار: ۲۰ آذر ۱۳۹۶ - ۱۴:۲۵
از دیدگاه قرآن کریم هیچ قوم خاصی بر دیگر اقوام برتری نداشته و افکار نژاد پرستانه ریشه در جهل انسان دارد.
تدبیر24»حجت الاسلام احمد نورپور ، با اشاره به اینکه اعمال وحشیانه اسرائیل غاصب نژاد پرستی مدرن است، اظهارداشت: اکنون صهیونیسم با نفوذ در اذهان جهانی، با افکار نژاد پرستانه خود علاوه بر آسیب رساندن به جامعه اسلامی و مسلمانان، انسانیت و ارزش‌های بشری را برای رسیدن به اهدافشان زیر پا می‌گذارند.
وی افزود: قوانین و احکام دین اسلام و فرمایشات قرآن تلنگر و تاملی است در برابر رسیدن دشمنان اسلام به اهداف شوم خود و تسلط آن‌ها برجهان اسلام که بزرگترین دلیل حملات وحشیانه اسرائیل غاصب به کودکان بی پناه فلسطین است.

حجت الاسلام نور پور تصریح کرد: برای جلوگیری از حاکم شدن افکار جاهلانه، نژاد پرستی و خود برتربینی در اذهان عمومی، جامعه نیازمند ترویج بیش از پیش علوم اسلامی در مدارس و دانشگاه‌ها بوده و باید افکار اسلام پسندانه در میان مردم نهادینه شود.

وی خاطر نشان کرد: در دین مبین اسلام مادیات، معیار بزرگی و برتری نبوده و تمام بندگان خدا در آفرینش و مقام نزد خداوند متعال برابر است و تنها راه برتری انسان‌ها بر یکدیگر میزان تقوای آن‌ها است.

حجت الاسلام نورپور بیان داشت: پرهیزگاری، خدا ترسی و دوری از گناه و ظلم به دیگران، تقوا را در انسان تقویت کرده و موجب برتری روحی انسان در میان سایر بندگان می شود.

وی با اشاره به آیه 9 سوره مبارکه زمر:« قُلْ هَلْ یَسْتَوِی الَّذِینَ یَعْلَمُونَ وَالَّذِینَ لَا یَعْلَمُونَ إِنَّمَا یَتَذَکَّرُ أُولُو الْأَلْبَابِ» افزود: علوم اسلامی و دینی از والاترین علوم و پیش نیاز تمامی دانش‌ها بوده و بدون داشتن زمینه اعتقادات دینی و اهمیت به آن‌ها، علوم و فنون جنبه ابزاری پیدا می کند و  حرکت آن در جهت سعادت اخروی انسان و تعالی روح وی نخواهد بود.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها