بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
پنجشنبه ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 02
کد خبر: ۹۷۲۲۶
تاریخ انتشار: ۲۱ آذر ۱۳۹۶ - ۱۴:۳۰
رییس مرکز نظارت بر تیم‌های ملی کمیته ملی المپیک، گفت: شاید فکر می‌کردند من برای ریاست و یا دبیرکلی رای می آوردم به عنوان خبره ورزشی انتخابم نکردند و الان هم از همان خبرگان ورزشی یکی را به عنوان سرپرست کاروان انتخاب کنند.

تدبیر24»اصغر رحیمی که از انتخاب خبرگان ورزشی به شدت گلایه دارد در گفت‌وگو با ایسنا، افزود: چیدمانی که انجام شده است مبنای کارشناسی ندارد و من که خبره بازی‌های المپیک  و مدرس IOC هستم، با مدرک دکترای مدیریت و 25 سال کار در بدنه کمیته ملی المپیک و فعالیت در مدیریت اعزام به بازی‌ها به عنوان خبره ورزشی معرفی نمی شوم و واقعا جای تاسف دارد.

او ادامه‌ داد: افرادی که به عنوان کارشناس خبره معرفی شده‌اند آیا کارشناس خبره بازی‌ها هستند یا نه. این واقعا ظلم تاریخی بود که صورت گرفت. اکنون من با سابقه‌ای که در کمیته ملی المپیک دارم، نه می‌توانم وارد اقتصاد، سیاست و معاون رییس جمهور شوم و در خود ورزش هم چنین اتفاقی برای من می‌افتد. کمیته ملی المپیک به صورت موروثی است و افراد بعضا بدون صلاحیت مسئولیت کمیته ملی المپیک را بر عهده می‌گیرند.

رحیمی در پاسخ به این سوال که هم چنان قصد دارد سرپرستی کاروان ایران در بازی‌های آسیایی را قبول نکند، تصریح کرد: من از اعضای هیات اجرایی تشکر کردم، اما از همان کارشناسان خبره یک نفر را به عنوان سرپرست کاروان ایران انتخاب کنند و با توجه به زمان حساسی که تا آغاز بازی‌ها باقی‌ مانده است گزینه دیگری را داشته باشند. من کارمند کمیته ملی المپیک هستم و 25 سال زندگی‌ام را در ورزش گذرانده‌ام و با هفت دبیرکل و رییس کمیته ملی المپیک کار کرده‌ام. به هیچ عنوان قصد ندارم که از مرکز نظارت بر تیم‌های ملی بروم، اما اگر من را دیگر نخواستند استقبال می‌کنم.

رییس مرکز نظارت بر تیم‌های ملی با تاکید بر این که قصد ورود به انتخابات برای پست‌های دبیر کلی و ریاست را داشته است، تصریح کرد: من می خواستم با حضور در دبیر کلی و یا ریاست کارهایی را که در ورزش انجام می‌دهم با کیفیت‌تر باشد، اما اکنون نگذاشتند که من حتی وارد انتخاب شوم. نمی دانم آن  پست لیاقت من را نداشت و یا من لیاقت آن پست‌ها را نداشتم. البته من با 20 نفر از اعضای مجمع هم صحبت کرده بودم و نمی‌دانم چون فکر کردند که من رای می‌آورم به عنوان خبرگان ورزشی انتخابم نکرده‌اند و یا این که آدم‌های دیگری بودند که صلاحیت آن را داشتند و در کل به نظرم ظلمی اتفاق افتاده است.

رحیمی در پاسخ به این سوال که قصد دارد از جلسات سرپرستان کاروان‌ها در جاکارتا باز گردد، گفت‌: جلسات آغاز شده است و از آنجا که فرصتی نیست که فرد دیگری ویزا بگیرد و در جلسات حضور داشته باشد. به عنوان کارمند کمیته ملی المپیک هستم و سعی می‌کنم مثل افراد نباشم که فقط حرف منافع ملی می‌زنند و در عمل کار دیگری را انجام می‌دهند.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها