بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
جمعه ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 03
کد خبر: ۹۷۵۴۵
تاریخ انتشار: ۲۵ آذر ۱۳۹۶ - ۰۹:۱۹
معاون مالی و اقتصادی شهرداری تهران با تشریح جزئیات پرداخت دیون پیمانکاران شهرداری از تعیین سهمیه برای مناطق 22 گانه و فازبندی پرداخت دیون خبر داد.

تدبیر24»حسینی مکارم در گفت‌وگو با ایسنا، در تشریح جزئیات پرداخت دیون پیمانکاران با بیان اینکه در اولین گام نسبت به شناسایی شرکت‌ها، سازمان‌ها و افراد حقیقی که از شهرداری تهران بنا به دلایلی از جمله اجرای پروژه‌ها و ... طلب داشتند اقدام کردیم، گفت: این پیمانکاران حقیقی و حقوقی تقسیم بندی شده و با تزریق 50 میلیارد تومان نسبت به پرداخت دیون آنها اقدام کردیم.

وی با بیان اینکه طلب پیمانکارانی که از یک تا 500 میلیون تومان بود در گام اول پرداخت شد، گفت: در همین راستا برای مناطق 22 گانه سهمیه‌ای در نظر گرفته شد و از شهرداران مناطق خواستیم که دو معیار عدد کوچک طلب و زمان طولانی را در پرداخت دیون مد نظر قرار گیرند و بر همین اساس اعداد پایین‌تر زودتر پرداخت می‌شود.

معاون مالی شهرداری تهران با بیان اینکه متناسب با مطالبات هر منطقه، بودجه‌ای برای پرداخت دیون در نظر گرفتیم، گفت: در گام اول بدهی‌ها تا سقف 500 میلیون تومان پرداخت می‌شود و در گام‌های بعدی بدهی‌های بزرگتر پرداخت می‌شود.

حسینی مکارم با بیان اینکه همچنین در معاونت مالی کمیته‌ای برای نظارت و در راستای عدم تضییع حقوق پیمانکاران تشکیل شده است، گفت: دستگاه‌های نظارتی همچون نظارت و بازرسی شهرداری و همچنین حسابرسان در این کمیته عضو هستند که روند پرداخت بدهی‌ها را رصد می‌کنند.

وی در پاسخ به این سوال که شهرداری تهران از چه محلی این دیون را پرداخت می‌کند، گفت: در بودجه سال 96 در بخش بودجه نقدی و غیرنقدی، چند منبع در نظر گرفته شده بود که با اتکاء بر آنها این دیون پرداخت می‌شود.

به گزارش ایسنا، سرانجام پس از ماه‌ها وقفه، معاونت مالی و اقتصادی شهرداری تهران با فازبندی اقدام به پرداخت دیون و مطالبات پیمانکاران کرده است.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها