بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
پنجشنبه ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 02
کد خبر: ۹۸۶۰۰
تاریخ انتشار: ۰۵ دی ۱۳۹۶ - ۰۸:۵۹
مخالفان سوری مخالفت خود را با شرکت در کنفرانس گفت‌وگوی ملی سوریه در سوچی اعلام و ادعا کردند، روسیه در تلاش برای اجرای معاملاتی است که بر خلاف توافقات جامعه جهانی است.
تدبیر24»در بیانیه ۴۰ گروه مخالف از جمله گروه‌های مسلح مخالف که در دور قبلی مذاکرات صلح در ژنو حضور داشتند، ادعا شده است، مسکو هیچ فشاری بر دولت سوریه برای دستیابی به راه حل سیاسی نمی‌کند.

در این بیانیه آمده است، روسیه حتی یک قدم در جهت کاهش رنج سوری‌ها برنداشته و هیچ فشاری بر نظام سوریه نیاورده و مدعی است که ضامن تحرک در مسیر واقعی به سمت راه حل بحران است.

مخالفان سوریه در جبهه جنوب در بیانیه‌ای کنفرانس سوچی را تحریم کرده و مدعی شدند، "دشمنان ملت سوریه" برای این کنفرانس برنامه‌ریزی می‌کنند.

در این بیانیه ادعا شده است، قبول ورود به مذاکرات با نظام سوریه با هدف توقف خونریزی‌ها و پایان دادن به رنج ملت سوریه براساس تضمین‌های بین‌المللی و قطعنامه‌های سازمان ملل است.

در این بیانیه همچنین اعا شده، کل دوره‌های مذاکرات ژنو تا آستانه عدم جدیت نظام سوریه و طفره روی آن از اجرای قطعنامه‌های بین‌المللی را ثابت کرد تا وقت بیشتری بخرد و به منافعش بپردازد.

مخالفان سوریه در جبهه جنوب مسکو را به تلاش برای انحراف از توجه به مشروعیت بین‌المللی برای دعوت به کنفرانسش متهم کردند تا خود را تنها منجی ملت سوریه نشان دهد.

احمد رمضان، رئیس اداره اطلاع‌رسانی "ائتلاف ملی" مخالفان سوریه در تلاشی برای کارشکنی در مسیر مذاکرات ملی سوریه مدعی شد، تلاش روسیه برای تحمیل راه حلی بر سوری‌هاست که به نوعی چالشی برای گروه‌های مخالف و کل جهان به حساب می‌آید.

وی گفت: نمی‌توان معاملاتی را قبول کرد که بر خلاف توافقات جامعه جهانی و مصوبات آن و تمایل ملت سوریه باشد.

رمضان تاکید کرد، این معامله روسی در سوچی و غیره از طریق خالی کردن زیر پای مذاکرات سیاسی ژنو تلاشی برای تحمیل قانون اساسی و انتخابات و نظام سیاسی مورد نظر بر سوری‌هاست. 

رمضان تاکید کرد، این راه حل مورد نظر روسیه است و هیچ ارتباطی با دموکراسی ندارد. هیچ کس حق ندارد آینده سیاسی سوریه را تعیین کند و اراده این کشور را از بین ببرد.

پیشتر مخالفان سوریه در نشست آستانه گفته بودند، تصمیم خود برای حضور در نشست سوچی را بعد از رایزنی با دیگر گروه‌های مخالف اعلام می‌کنند، این در حالی بود که احمد طعمه، رئیس هئیت مخالفان دعوتنامه‌ای را برای حضور در کنفرانس سوچی دریافت کرده بود.

این در حالی است که نظام سوریه از کنفرانس سوچی استقبال کرده و موافق حضور در آن است.

روسیه با شرکایش در تلاش برای برگزاری این کنفرانس در شهر سوچی با مشارکت نمایندگان دولت سوریه و گروه‌های مخالف است.

کشورهای ضامن یعنی روسیه، ترکیه و ایران در پایان نشست آستانه ۸ موافقت کردند این کنفرانس در ۲۹ و ۳۰ ژانویه باشد.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها