بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
يکشنبه ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 05
کد خبر: ۹۹۲۸۷
تاریخ انتشار: ۱۱ دی ۱۳۹۶ - ۱۳:۵۶
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی گفت: بودجه امسال آموزش و پرورش کفاف ۱۰ ماه را می دهد و مطالبات آموزش و پرورش هر سال به سال بعد شیفت می شود.
تدبیر24»محمد بیرانوندی در برنامه پرسشگر با موضوع «چالش های ‌بودجه ۹۷ آموزش و پرورش» گفت:   بودجه امسال آموزش و پرورش در لایحه بودجه ۳۶ و خرده ای میلیارد تومان است و این فقط پاسخ ۱۰ ماه را می دهد که آن هم بخشی از مطالبات فرهنگی و آموزش و پرورش است و بخش دیگر می ماند. سال های سال مطالبات شیفت می شوند و معضلات را در این بخش ما به یدک‌ می کشیم. ما کسری بودجه را هر سال انتظار داریم که وجود داشته باشد. در سال هایی این عنوان کسری را حذف کردند اما در واقعیت این کسری شیفت می شد به سال بعد.

وی ادامه داد:   ترمیم حقوق فرهنگیان که از طریق رتبه‌بندی باید صورت بگیرد در بودجه سال ۹۷ نیامده است در حالیکه ما قولش را داده بودیم و حالا هم تلاش می‌کنیم تا ۳ هزار میلیارد تومان بودجه‌ای که برای اجرای رتبه‌بندی معلمان نیاز است در مجلس تأمین کنیم.

بیرانوند با اشاره به اینکه معضل پرداخت ۳۵۰۰ میلیارد تومان پاداش بازنشستگان آموزش و پرورش در بودجه آموزش و پرورش وجود دارد، بیان کرد:

  منبع پرداخت این مبلغ صندوق توسعه ملی ذکر شده است که برداشت از آن نیازمند مراحلی است که پیش بینی اش نشده است.

    با استانی شدن بودجه آموزش و پرورش کاملاً مخالف هستم چون بودجه‌ای که ۹۶ درصد آن صرف پرداخت حقوق و مزایا می‌شود اگر به استان‌ها برود استانداران قدرت مانور روی آن پیدا می کنند و ممکن است درصدی از این اعتبارات تصرف شود. استان‌های کشور از لحاظ برخورداری و محرومیت شبیه هم نیستند و مدیران کل آموزش و پرورش در هر استان توانایی چانه‌زنی برای دریافت حقوق خود را ندارند.


بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها