بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
شنبه ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 04
کد خبر: ۹۹۸۷۴
تاریخ انتشار: ۱۷ دی ۱۳۹۶ - ۱۱:۴۴
یک دستیار تخصصی طب سنتی ایران گفت: یکی از ساده‌ترین این رژیم‌ها این است که به‌مدت ۳ روز فقط از ماءالشعیر طبی سنتی استفاده شود و در این مدت غذای دیگری نخورند. در پایان این رژیم غذایی ۳روزه نیز فرد باید تا چند روز از سبزی‌های پخته مصرف کند.
تدبیر24»ناصر رضایی‌پور درباره راه‌های پاکسازی بدن  اظهار داشت: یکی از راه‌های پیشگیری از بیماری‌هایی چون حساسیت فصلی، رعایت رژیم‌های پاکسازی است.
 
به‌گفته وی یکی از ساده‌ترین این رژیم‌ها، این است که به‌مدت 3 روز، تنها از ماءالشعیر طبی سنتی استفاده کنند و در این مدت، غذای دیگری نخورند. در پایان این رژیم غذایی 3روزه نیز، فرد باید تا چند روز از سبزی‌های پخته، بدون ادویه و کم‌حجم به‌عنوان غذا استفاده کند.
 
روش تهیه ماءالشعیر طبی
 
این دستیار تخصصی طب سنتی ایران افزود: 50 گرم جوی پوست‌کنده سالم را با چهار لیوان (یک لیتر) آب، به‌آهستگی بجوشانند تا جوها کاملاً پخته و شکفته شوند (حدود 40 تا 50 دقیقه). سپس تا سرد نشده، آن را صاف کنند و در جای خنک قرار دهید. این ماءالشعیر تا دو روز در یخچال قابل نگهداری است.
 
وی ادامه داد: کسانی که معده سرد یا تر دارند، بهتر است در هر لیوان آن یک قاشق مرباخوری عسل حل کنند و سپس آن را بنوشند. ماء الشعیر طبی نباید غلیظ و ژله‌ای شود. در زمان مصرف، ماءالشعیر را تکان دهند تا "دُردی و بخش رقیق" آن با هم آمیخته شوند و از غذائیت آن نیز بهره‌مند شوید.
 
چند نکته درباره طرز تهیه ماء الشعیر طبی
 
رضایی‌پور افزود: زمان 40 تا 50 دقیقه گفته‌شده، مربوط به جوی تازه اعلاست. این زمان ممکن است تا 1٫5 ساعت نیز طول بکشد. معیار، پختگی کامل جوهاست.
 
این دستیار تخصصی طب سنتی اضافه کرد: اگر توان و انرژی لازم برای رعایت رژیم سه‌روزه را ندارند، آن را به دو روز کاهش دهند، گرچه افزودن عسل، تا حد زیادی این مشکل را برطرف می‌کند.
 
رضایی‌پور ادامه داد: برای کسانی که دچار امتلاء و سابقه علائم غلبه اخلاط  نیستند، رعایت رژیم کامل ضروری نیست. این افراد می‌توانند در کنار کاهش نسبی غذاها و مصرف بیشتر سبزیجات پخته، روزی 3-2 لیوان ماءالشعیر میل کنند. بیشتر مردم از مصرف ماءالشعیر طبی بهره می‌برند و به‌جز مشکلات گوارشی، منع خاصی برای آن یاد نشده است.
 
وی خاطرنشان کرد: اگر با افزودن عسل نیز دچار مشکلات گوارشی چون نفخ و قراقر و ضعف می‌شوند، می‌توانند در چند دقیقه آخر آماده‌شدن ماءالشعیر، کمی چوب دارچین به آن بیفزایند.
 
برچسب ها: تدبیر24 ، پاکسازی
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها