بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
جمعه ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 26
کد خبر: ۱۰۰۶۱۵
تاریخ انتشار: ۲۵ دی ۱۳۹۶ - ۰۹:۱۳
معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم تحقیقات و فناوری، در راستای رصد فعالیتهای فرهنگی، مستند سازی فعالیت‌ها و مدیریت دانش در حوزه معاونت فرهنگی و اجتماعی، اقدام به تدوین و انتشار گزارش جامع و مستند فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی ستاد وزارت علوم و ۹۵ دانشگاه کشور نمود.
تدبیر24»دکتر ایرجی کجوری مدیرکل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، ضمن اعلام این مطلب اظهار کرد: گزارش مستند حوزه ستادی که در بازه مهر ۹۲ تا شهریور ۹۶ در ۲ جلد و حدود ۴۰۰ صفحه تدوین شده است، به اهم فعالیتهای حوزه ستادی در قالب بیش از ۱۰۰ عنوان فعالیت اشاره داشته و به مهمترین برنامه‌های فرهنگی و اجتماعی، سیاست‌ها و راهبردهای فرهنگی می‌پردازد. در این گزارش به پیشینه اقدامات فرهنگی، روند فعالیت در طول مدت بررسی و تحلیل آن پرداخته شده است.

دکتر ایرجی با اشاره به جمع آوری و تحلیل گزارش مستند و جامع ۹۵ دانشگاه در بازه مهر ۹۲ تا اسفند ۹۵ گفت: در گزارش های دانشگاهی که به تفکیک دانشگاه‌ها چاپ و منتشر شده است، ضمن معرفی دانشگاه و حوزه فعالیت های فرهنگی و اجتماعی، روند فعالیت‌های انجام شده، جهت گیری برنامه ها و سطوح برگزاری فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی تشریح شده است.

وی افزود: همچنین در این گزارش، فهرست کاملی از مهم ترین فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی دانشگاهها در بازه مورد نظر با موضوعات کرسی های آزاداندیشی، فعالیتهای قرآنی، فعالیت‌های آموزشی فرهنگی، عفاف و حجاب، فعالیت‌های فرهنگی خوابگاه‌ها، آسیب های اجتماعی و همچنین همکاران فرهنگی، انجمن های علمی دانشجویی، کانون‌های فرهنگی، هنری و مذهبی، تشکل‌های اسلامی، نشریات دانشجویی،... که در سامانه درگاه فرهنگی معاونت فرهنگی و اجتماعی ثبت شده، آمده است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، گزارش‌های دانشگاهی در قالب ۹۵ دانشگاه و در مجموع بیش از ۶۶۰۰ صفحه تدوین شده و انتشار الکترونیکی آن در دست اقدام است. تدوین گزارش مستند دانشگاه‌ها در مدت زمان حدود ۹ ماه به انجام رسیده و می‌تواند منبعی غنی و مستند در اختیار صاحبنظران و پژوهشگران قرار گیرد.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها