بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
شنبه ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 27
کد خبر: ۱۰۱۳۲۶
تاریخ انتشار: ۰۱ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۵:۰۰
«در شرایطی که بسیاری از کارشناسان و صاحب نظران به تغییر رویه و رویکرد صداوسیما اذعان دارند، مدیران این سازمان همچنان بر رویه ثابت خود اصرار می‌ورزند و در این بین حتی برای جلوه بیشتر کارکرد تخریبی علیه دولت چهره‌هایی چون مهران مدیری و رضا رشیدپور را که بازگشت خود به صداوسیما را با دولت روحانی آغاز کردند، نیز وارد عرصه کرده‌اند.»
تدبیر24»روزنامه آرمان نوشت: «عملکرد انتقادآمیز صداوسیما در برخی حوزه‌ها در چند سال اخیر به حدی بوده که با برخی برنامه‌های طنز و سرگرمی یا ورزشی این سازمان توانسته مخاطبان خود را حفظ کند. اکنون در ۲ سالگی برجام صداوسیما این دستاورد دولت را نیز بی‌نصیب از هجمه نگذاشته است.»

این روزنامه در ادامه نوشت: «رسانه ملی در هر کشوری فارغ از هرگونه گرایش سیاسی به پوشش همه‌جانبه تحولات جامعه می‌پردازد و در راستای منافع ملی تعریف شده کشور مد نظر بیشترین تاثیرگذاری را در جامعه مخاطب خود دارد. البته سازمان صداوسیما نیز ظاهرا به دنبال تحقق این امر بوده اما در عمل به نحو دیگری عمل کرده است. در شرایطی که بسیاری از کارشناسان و صاحب نظران به تغییر رویه و رویکرد صداوسیما اذعان دارند، مدیران این سازمان همچنان بر رویه ثابت خود اصرار می‌ورزند و در این بین حتی برای جلوه بیشتر کارکرد تخریبی علیه دولت چهره‌هایی چون مهران مدیری و رضا رشیدپور را که بازگشت خود به صداوسیما را با دولت روحانی آغاز کردند، نیز وارد عرصه کرده‌اند. از سوی دیگر عملکرد صداوسیما در سالگرد ۲ سالگی برجام که مقامات عالی کشور از آن حمایت کرده‌اند، نشان‌دهنده مخالفت سازماندهی شده این سازمان با دولت و دستاوردهایش است. به نظر می‌رسد که مخالفان دولت درصددند با استفاده از برد رسانه‌ای صداوسیما تضعیف دولت را در صدر کارهای خود قرار داده و عملکردش را نزد افکار عمومی ناکارآمد جلوه دهند تا به هر نحوی در انتخابات آینده بتوانند اداره کشور در امور اجرایی کشور را به دست گیرند. باید به انتظار نشست و دید رویکرد صداوسیما به عنوان رسانه‌ای ملی تغییر خواهد داشت و دولت در قبال این تحرکات چه اقدامی خواهد کرد.»


بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها