بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
شنبه ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 27
کد خبر: ۱۰۲۵۱۳
تاریخ انتشار: ۱۴ بهمن ۱۳۹۶ - ۰۹:۱۵
بیشترین رشد ارزش واردات در بخش صنعت طی هشت ماهه سال‌جاری به گروه فرش و صنایع دستی با رشد بیش از ۳۵۷ درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل مربوط بوده است.

تدبیر24»در هشت ماهه امسال واردات بخش صنعت بیش از ۲۶ میلیارد و ۳۶۳ میلیون دلار بوده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته رشد ۱۵.۳ درصدی را نشان می دهد. همچنین در بخش معدن با توجه به واردات ۱۲۹.۵ میلیون دلاری تا پایان آبان ماه سال جاری، شاهد رشد ۳۵.۴ درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل در این حوزه هستیم.

طبق جدیدترین اطلاعات به دست آمده، در بخش واردات صنعتی به ترتیب فرش و صنایع دستی با رشد ۳۵۷ درصدی، دباغی و پرداخت چرم شامل چمدان، کیف دستی، زین و یراق و انواع پاپوش با رشد ۱۷۵.۴ درصدی و مبلمان و مصنوعات طبقه بندی نشده با رشد ۷۴.۹ درصدی بیشترین میزان واردات را در بخش صنایع به خود اختصاص داده اند.

این در حالی است که در ردیف واردات، سایر فعالیت های کسب و کار با رشد منفی ۹۵.۴ درصدی، ابزار پزشکی، اپتیکی و ابزار دقیق، ساعت های مچی و انواع دیگر ساعت با رشد منفی ۳۲.۴ درصدی و پوشاک، عمل آوردن و رنگ کردن پوست با رشد منفی ۲۰.۷ درصدی بیشترین میزان واردات صورت گرفته است.

همچنین در بخش واردات بخش معدن، واردات  زغال سنگ و لیگنیت و زغال سنگ نارس (تورب) با رشد ۸۰.۳ درصدی، کانسارهای فلزی با رشد ۳۲.۳ درصدی و سایر محصولات معدنی طبقه بندی نشده با رشدی ۱۴.۴ درصدی روبرو شده اند.

در ذیل جدول واردات مربوط به بخش صنعت به تفکیک گروه‌ها طی هشت ماهه سال جاری و سال گذشته آورده شده است.

در زیر همچنین جدول مربوط به واردات بخش معدن به تفکیک گروه‌ها طی هشت ماهه سال جاری و سال گذشته آورده شده است:

مطالب مرتبط
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها