بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
شنبه ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 27
کد خبر: ۱۰۴۹۴۸
تاریخ انتشار: ۱۵ اسفند ۱۳۹۶ - ۰۸:۰۸
با استفاده از حسگر نانوپلاسمونیک ممکن شد؛
محققان موسسه علوم و فناوری "اُکیناوا" (Okinawa)در ژاپن یک حسگر"نانوپلاسمونیک" (nanoplasmonic) توسعه داده‌اند که می‌تواند تقسیم سلولی دوره‌های طولانی مدت را اندازه‌گیری و "بیومولکول"‌ها یا "مولکول‌های بیولوژیکی" با حساسیت بالا را شناسایی کنند.
تدبیر24»این دستگاه به عنوان یک ابزار تحقیقاتی برای نمایش اثرات مولکول‌های درمانی بر رشد سلول‌ها، پتانسیل بالقوه‌ای دارد.

دستگاه‌های کوچک شده برای آزمایش‌های کشت یاخته(سلولی) و آزمایش‌های تشخیصی، دارای پتانسیل بالینی و تحقیقی قابل توجهی هستند.

محققان ژاپنی یک راه حل برای استفاده از مواد نانوپلاسمونیک ایجاد کرده‌اند.

اساسا این دستگاه شامل یک تراشه شیشه‌ای است که این تراشه با میلیون‌ها نانوساختار طلا با اشکال سیلیکون دی اکسید پوشانده شده است. محققان این ساختارها را "نانوماشرومز" (nanomushrooms) نامگذاری کرده‌اند.

هنگامی که نور سفید از طریق اسلاید می‌درخشد، این نانوماشروم‌ها این نور را جذب و پراکنده می‌کنند، اما این فرایند تحت تاثیر هر ماده‌ای در نزدیکی نانوماشروم‌ها همانند سلولها یا بیومولکول‌ها قرار می‌گیرد.

یکی از مهمترین مزایای این رویکرد این است که سلول‌ها می‌توانند به مدت طولانی بر روی سطح نانوپلاسمونیک رشد کنند و به این ترتیب تجزیه و تحلیل کشت یاخته طولانی مدت، ممکن است.

بسیاری از نانومواد برای سلول‌ها سمی هستند و این آنها را برای تجزیه و تحلیل دستگاه‌های سلولی مناسب نمی‌سازد.

"نیکیل بالا" (Nikhil Bhalla)نویسنده ارشد این مطالعه گفت: معمولا هنگامی که شما سلول‌های زنده را روی یک نانومواد قرار می‌دهید، این ماده سمی است و سلول‌ها را می‌کشد. با این حال، با استفاده از مواد ما، سلول‌ها توانستند بیش از هفت روز زنده بمانند.

این دستگاه می‌تواند افزایش تعداد فقط 16 سلول در یک نمونه متشکل از 1000 سلول را تشخیص دهد و این تکنیکی بالقوه برای آزمایش‌های رشد سلولی از جمله نظارت‌های دارویی است.

این رویکرد همچنین دارای پتانسیل بالقوه در شناسایی مولکول‌های بیولوژیکی مانند پادتن‌ها و افزایش امکان تشخیص دستگاه نانو پلاسمونیک برای شناسایی نشانگرهای زیستی بیماری است.

نیکیل بالا افزود: با استفاده از روش ما ممکن است تا یک حسگر با حساسیت بالا که می‌تواند مولکول‌های تنها را شناسایی کند، تولید کرد
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها